Планирате да закупите Smart TV по време на Black Friday? 5 причини да изберете KIVI

Украинската марка KIVI – нов играч на българския пазар

OFFNews.bg Последна промяна на 24 ноември 2022 в 22:57 1130 0

KIVI

Снимка KIVI

KIVI

Сезонът на намаленията Black Friday е в разгара си – подходящо време е да купите нещо, за което отдавна мечтаете, на добра цена. Избирайки KIVI Smart TV, вие получавате не само високотехнологично устройство, което впечатлява с ярка и контрастна картина, висококачествен звук и скорост на операционната система. Но също така и пълноправен медиен център със забавно съдържание от партньори – със свободен достъп, изключително за потребители на KIVI.

Украинската марка KIVI – нов играч на българския пазар. Предлага Smart-телевизори с диагонал от 24“ до 65“ с различна резолюция на екрана и безрамков дизайн. Най-популярните модели се произвеждат в бял цвят, благодарение на което телевизорите KIVI хармонично се вписват във всеки интериор. Технологиите, използвани от производителя, гарантират високо качество на изображението на екрана: Super Contrast Control позволява да промените контраста в определени области на картината по време на тъмни сцени, а UltraClear ще подобри яснотата на изображението в съдържание с качество под 4K. HDR в телевизорите KIVI се поддържа не само за файлове на външен носител, но и при възпроизвеждане на поточно видео или игри. Акустичната система е разработена в сътрудничество с японската компания JVCKenwood. Смарт телевизорите работят с операционната система Android TV и са сертифицирани от Google, Netflix и Amazon Prime.

KIVI се грижи за лесен и достъпен достъп до съдържание и забавление за техните потребители. Следователно библиотеката от приложения редовно се поновява с уникални предложения – избирайки KIVI, потребителят получава качествено ново ниво на забавление с спестявания за семейния бюджет. Какви са допълнителните предимства на смарт телевизорите KIVI?

Собственото приложение KIVI MEDIA за забавление

Собственото приложение KIVI MEDIA значително улеснява достъпа до съдържание. След разопаковане на телевизора и свързване към интернет, потребителят може веднага да премине към гледане на канали и филми, фитнес тренировки или онлайн игри. Няма нужда да създавате или запомняте акаунти от различни платформи, да се свързвате със сателитна или кабелна телевизия. Съдържанието на секциите на KIVI Media е локализирано за всеки пазар, но производителят активно работи, за да предостави на потребителите в различни страни максимални възможности за забавление.

Облачни игри Boosteroid с безплатен пробен период

Boosteroid – един от трите най-добри доставчици на облачни игри в Европа. Позволява ви да играете модерни компютърни и конзолни игри, като Fortnite и GTA 5. Игрите се стартират на собствените сървъри на партньора и се предават на екрана на потребителя чрез интернет. Управлението се осъществява с помощта на геймпад. Купувачите на KIVI получават 60-минутен пробен период, за да тестват облачните игри Boosteroid.

Платформа AirConsole – отборни игри за семейство и приятели

Използвайки платформата AirConsole, до 16 играча могат да играят едновременно на един Smart TV. Предлагат се повече от 90 уникални игри, които ще бъдат интересни както за деца, така и за възрастни – различни викторини, «Монополи», спортове, екшън и др. Интересна идея за свободното време със семейството или приятели! Управлението на играта е лесно – чрез безплатното приложение AirConsole, което трябва да се инсталира на смартфоните на играчите.

12 месеца безплатен достъп до платформата Da Vinci Kids

Da Vinci Kids — международна образователна и развлекателна платформа за деца и семейства. Нейните уникални предавания и документални филми насърчават експериментирането, създаването и изследването. Съдържанието на канала, предназначено за деца над 7 години, е подбрано от учители – спомага за развитието на социални и емоционални умения, креативност и критично мислене. KIVI предоставя на своите клиенти 12 месеца безплатен достъп до платформата Da Vinci Kids. В допълнение към достъпа до телевизионното приложение, те могат да използват и мобилната версия на приложението с видео съдържание, игри и викторини.

3 месеца безплатен достъп до канали и филми TV

SWEET.TV — е една от най-модерните европейски стрийминг платформи, която предлага съдържание за цялото семейство: телевизионни канали, филми, анимационни филми и сериали на 5 устройства в един абонамент. Диапазона на качеството на видеото включва HD и 4K. KIVI SWEET.TV предлага безплатен достъп до библиотеката си за 3 месеца специално за клиенти.

В сезона Black Friday партньорите на KIVI предлагат Smart телевизори на специални цени. Чудесна възможност да реализирате мечтата си за Smart телевизори и да получите допълнителни предимства. За да се запознаете с промоционалните оферти, посетете пазарите на партньорите на KIVI: Ozone.bg и EMag.

Виж още за:
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !