Представиха първия таблет с марка Nokia

Offnews Последна промяна на 14 октомври 2021 в 22:49 319 0

Nokia T20 small

HMD Global представи първия таблет с марка Nokia. Това е Nokia T20, който бележи и началото на чисто новата за бранда T-серия. Устройството е пълно с иновативни и лесно достъпни функции, включително кристално чист 2K екран плюс три години месечни актуализации на защитата и две години безплатни ъпдейти на операционната система.

„Гордеем се, че винаги се вслушваме и се стараем да удовлетворим желанията на хората. През последната година наблюдаваме тенденцията за хибриден модел на работа и в офиса, и у дома, онлайн обучението, както и нарастващото използване на социалните медии, платформите за видео разговори и стрийминг услугите. Това доведе до увеличаване на апетита за таблети, който нарасна с впечатляващите 53% през първото тримесечие на 2021 г., в сравнение със същия период на предходната година. Създадохме първия таблет Nokia на HMD Global, за да отговорим на променящите се нужди на хората и тяхното желание за гъвкави технологии и функции. Проектиран за работа, учене и развлечения, нашият Nokia T20 предлага безспорните предимства, които потребителите харесват и очакват от нашите смартфони, но в чисто нов формат” - заяви Флориан Сейче, главен изпълнителен директор на HMD Global.

Както при телефоните Nokia, сигурността и софтуерът остават основен фокус и в новата продуктова категория. Таблетът се предлага с 2 години актуализации на Android, заедно с 3 години месечни ъпдейти на сигурността. Той разполага и с Google Kids Space, надежден детски режим за най-малките, в който те могат да разглеждат и ползват приложения, книги и видеоклипове и така да стимулират любопитните си умове. Google Kids Space работи паралелно с Google профила на детето, за чието управление родителят може да се грижи чрез опцията за родителски контрол на Family Link.

Nokia T20

Новият Nokia T20 е проектиран със същата скандинавска философия по отношение на дизайна като при телефоните Nokia – семпъл и изчистен силует, в който всеки детайл, ръб и повърхностно покритие хармонират и създават от самото начало усещане за лекота при ползване. Солидната метална конструкция на корпуса и полираната рамка на 3D дисплея прикрепят идеално големия екран към тънкото метално тяло за по-висока физическа издръжливост.

Мощната 8200 mAh батерия на Nokia T20 позволява 15 часа сърфиране в мрежата, седем часа конферентни разговори или 10 часа гледане на най-новите филми със семейството. Таблетът се предлага и с опция за ускорено зареждане.

Той е с иновативен 2K дисплей, оптимизиран за провеждане на важни бизнес срещи онлайн. Таблетът е сертифициран и за синя светлина, което щади очите на използващите го. Разполага със стерео високоговорители с OZO Playback, които гарантират завладяваща звукова среда, както и двойни микрофони.

Nokia T20 се присъединява към най-широкия парк от устройства в програмата „Препоръчано от Android“ (AER), които отговарят на строгите корпоративни изисквания на Google. Новият таблет също работи в хармония с корпоративното решение за управление на мобилните устройства HMD Enable Pro, предназначено за улесняване на потреблението чрез интерфейс за управление на големи мобилни паркове „на едно гише“.

В отговор на търсенето на по-малки джаджи, HMD Global предлага гамата Micro. Уникалната технология за зареждане им позволява да бъдат миниатюризирани, за да се поберат удобно във всяко ухо, като същевременно впечатляват с над девет часа живот на батерията. Допълнението от супер тънък кейс за зареждане, който осигурява допълнителни 18 часа време за слушане, осигурява компактност без компромис с качеството на звука.

За още по-голямо спокойствие, специално създаденият подсилен калъф на Nokia T20 носи допълнителна защита и приляга плътно към устройството. Флип капакът на таблета е с адаптивен дизайн и го поддържа в отлично състояние, както в първия ден от покупката.

Nokia T20

Виж още за:
Всички новини
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !