Представиха най-достъпния телефон Nokia с 5G – Nokia G50

Offnews Последна промяна на 27 септември 2021 в 17:26 768 0

Nokia G50

HMD Global представи новия член от семейството на телефоните Nokia от G-серията. Nokia G50 е смартфонът на най-достъпна цена от 5G моделите Nokia до момента и е с емблематичното финландско качество, което устоява на изпитанията на времето.

 

Флориан Сейче, Главен изпълнителен директор, HMD Global: От самото начало мисията ни е да произвеждаме качествени мобилни технологии, достъпни за всички по света. Горди сме, че с Nokia G50 поставяме 5G в джоба на още повече хора, при това с подкрепата на наши доверени партньори за възможно най-доброто потребителско преживяване. И не само докато телефонът е нов, но и за години напред, благодарение на редовнте ни актуализации на софтуера и качествени материали, от които е изработен. Искаме да дадем мотивация и възможност на хората да запазят своя смартфон за по -дълго и да се борим с културата на честата подмяна на смартфона с по-нов модел, за да можем всички да намалим въглеродния си отпечатък. ” 

 

Супербърза 5G връзка за по-малко пари

 

Предвид прогнозите, че 5G мрежите ще покрият 40% от света до 2024 г. и ще обработват 25% от всички мобилни данни, Nokia G50 е телефон, подготвен за бъдещето. С процесор Qualcomm Snapdragon 480 MP, който е проектиран да оптимизира бъдещите технологии, смартфонът може да се справи с изпитанията на времето и да ви предложи светкавична 5G връзка на цена, която няма да изпразни банковата ви сметка – 459 лева.

 

Смартфон, подготвен за бъдещето

 

Можете да разчитате, че Nokia G50 ще бъде ъпдейтнат с най -новия софтуер както сега, така и след две години,. Той вече е готов да за Android 12 и следващите версии, така че винаги ще имате достъп до най-новите и модерни функции. Месечните актуализации за сигурност са гарантирани за минимум три години, така че вашите най -добри идеи и любими моменти са напълно защитени. Обработвани в базиран във Финландия център за данни, вашата информация е под защитата на строги Европейски разпоредби за GDPR.

 

Скандинавско качество, което можете да видите и усетите

Батерията на Nokia G50 издържа до 2 дни само с едно зареждане, което означава, че телефонът няма да ви предаде дори в най-натовареното ежедневие. Освен това, с бързото 18W зареждане, няма да чакате телефонът да се зареди безкрайно дълго. А за да сте напълно спокойни, Nokia G50 се предлага и с двегодишна гаранция.

Оставайки верен на своите корени, Nokia G50 е изработен с качеството, характерно за телефоните Nokia, поднесено в класически, неподвластен на времето дизайн. От кратките видеа в социалните мрежи, до сериали като Planet Earth, при които кристално ясната картина е от особено значение – можете да се наслаждавате на всякакво съдържание на 6,82-инчовия му HD+ дисплей.

 

Уловете красотата на света около вас в зашеметяващи детайли

Благодарение на 48-мегапикселовата му тройна камера с изкуствен интелект, с Nokia можете да снимате всичко – от чудесата на природата до любими хора в най-емоционалните моменти, и то при всякаква осветеност.

В допълнение към създаването на спиращи дъха снимки, можете и да ги персонализирате с функцията за воден знак – за да оставите своя почерк върхут иновативните си идеи или просто за да разнообразите снимките си в социалните мрежи. Перфектните селфи моменти няма да бъдат пропуснати благодарение на технологията за стабилизиране на видео, която гарантира, че сте стабилни в кадъра, дори ако ръката ви не е.

 

 

Доверени партньорства за възможно най-доброто потребителско преживяване

 Spotify осигурява на потребителите достъп до 70 милиона песни и 2,9 милиона подкаста още при покупката на Nokia G50.

ExpressVPN предоставя допълнителен контрол върху защитата на данните ви онлайн и е наличен за Nokia G50 с 30-дневен безплатен тестов период на ползване. Повече информация за партньорствата със Spotify и ExpressVPN.

 

Цена и наличност

Nokia G50 е наличен в България от 30 септември в цвят Ocean Blue и конфигурация 4/128 GB на препоръчителна цена от 459 лева.

 

 

Виж още за:
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !