Panasonic представя новия си пълноформатен безогледален фотоапарат LUMIX S9

Offnews Последна промяна на 23 май 2024 в 14:17 679 0

Panasonic представя новия си пълноформатен безогледален фотоапарат LUMIX S9

Снимка Panasonic

Panasonic представя новия си пълноформатен безогледален фотоапарат LUMIX S9

Най-малкият и най-лекият фотоапарат в серията LUMIX S със стилен компактен дизайн в различни цветови вариации  

Panasonic с гордост обявява LUMIX S9 – най-малкият и най-лекият пълноформатен безогледален фотоапарат от серията LUMIX S. Наличен в цветовете – черно, малиново червено, тъмно маслинено и класическо синьо - LUMIX S9 е стилен помощник на създателите на съдържание в движение.

Приблизително 24.2-мегапикселовият пълноформатен CMOS сензор, еквивалентен на този на LUMIX S5II, и най-новият процесор заснемат съдържание с богати детайли и естествени тонове. В допълнение, фотоапаратът е оборудван с PDAF (Phase Detection Auto-Focus), който осигурява отлично проследяване на обекти и Active I.S., който значително намалява размазването от заклащане на фотоапарата дори при снимане от ръка, позволяват на потребителите да снимат уверено във всяка ситуация.

LUMIX S9 също така позволява на създателите лесно да се наслаждават на редица популярни, класически или индивидуални цветови стилове във фотоапарата с популярната функция REAL TIME LUT чрез нов специален бутон ‘LUT’ на корпуса на фотоапарата.

Освен това новото приложение LUMIX Lab позволява на творците да разработват свои собствени уникални LUT цветови файлове на своя смартфон. Това означава, че потребителите могат без усилие да създават оригинални и споделени снимки и видеоклипове без нуждата от постпродукционно редактиране на компютър, разширявайки обхвата на творческите възможности. С новото приложение е подобрена и скоростта на прехвърляне на данни от фотоапарата към смартфона.

LUMIX S9 въвежда нов формат за запис; MP4 Lite. Заснемайки Open Gate в 4:2:0 10 бита в 30p/25p, творците могат да заснемат висококачествени видеоклипове в оптималния формат за смартфон и лесно да променят съотношението на страните, за да отговорят на социалните медии с приложението LUMIX Lab. С този нов рационализиран работен процес за редактиране създателите на съдържание могат лесно да снимат и споделят, докато са в движение.

С LUMIX S9 Panasonic има за цел да предложи на творците ново приятно изживяване при снимане, като направи процеса от улавянето на момента до споделянето му със света без усилие и интуитивно.

Първият компактен дизайн в серията LUMIX S, съчетаващ малък и лек корпус с високо качество на изображенията 

  • Компактен и лек корпус с тегло приблизително 403g
  • Приблизително2-мегапикселовият пълноформатен CMOS сензор и най-новият процесор осигуряват мощно представяне на изображенията.
  • Подобрен автофокус с разпознаване в реално време с PDAF (Phase Detection Auto-Focus) за по-прецизно проследяване на обекта.
  • Водеща в индустрията технология за стабилизиране на изображението с 5-осова двойнаS.2: 6.5 стопа / I.S.: 5 на тялото: стопа и Active I.S. компенсира заклащането на фотоапарата при снимане по време на ходене. С корекцията на изкривяването на перспективата и High mode във функция E-Stabilization (Video) вече е възможно да се постигнат още по-стабилни кадри при снимане в движение.
  • Оборудван с MP4 Lite, нов видео режим Open Gate, оптимизиран за смартфони
  • Гъвкаво снимане под всякакъв ъгъл

Ново приложение LUMIX Lab за безпроблемно свързване

  • Позволява високоскоростно прехвърляне на снимки и видеоклипове от фотоапарата към смартфон.
  • Позволява на потребителите лесно да създават оригинални LUT файлове и да ги прехвърлят от смартфон към фотоапарата, позволявайки им да се насладят на предпочитаните от тях цветови решения.
  • LUTот популярни създатели също са достъпни за изтегляне и използване от приложението
  • Бързо и лесно редактиране на видео файлове MP4 Lite, оптимизирани за споделяне в социалните медии 

REAL TIME LUT за по-широк диапазон на творческо изразяване

  • Напълно персонализирани LUT цветови файлове могат да се зареждат в камерата за творческо снимане
  • СпециаленLUT бутон на корпуса на фотоапарата за директен достъп до LUT настройките
  • Добавен е контрол на непрозрачността и шумовият ефект, за да се подобри още повече креативността
  • Могат да се прилагат едновременно до2 LUT файла

Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !