OPPO може да представи сгъваем смартфон следващия месец

Offnews Последна промяна на 25 октомври 2021 в 06:46 199 0

Bald-Panda-Oppo-foldable-November-2021

Последните слухове сочат, че OPPO може да представи сгъваем смартфон следващия месец. Смята се, че устройството ще предложи 8 инчов сгъваем дисплей и водещи характеристики.

Информацията идва от Bald is Panda и пост в китайската мрежа Weibo. Източникът добавя, че устройството ще е оборудвано с 8 инчов 120 Hz LTPO сгъваем екран и чипсет от серията Snapdragon 888.

Всъщност това не е първият път, когато чуваме, че OPPO се готви да представи сгъваем смартфон. Миналата седмица, отново в Weibo, Digital Chat Station заяви, че устройството ще е оборудвано със 7.8 до 8 инчов QHD+ 120 Hz дисплей, Snapdrgaon 888 SoC и 50 мегапикселов IMX766 основен сензор на камерата.

Със сигурност с тези спецификации бъдещият сгъваем модел на OPPO се оформя като флагман. Така компанията не само ще се присъедини към останалите водещи производители, представили сгъваеми смартфони, но и успешно ще се конкурира с тях в тази пазарна ниша.

Последното изтичане обаче предполага, че ще видим устройството много по-рано, отколкото първоначално се предполагаше. Корейският аутлет The Elec съобщи през юли, че сгъваемият смартфон ще стартира най-рано през 2022 година.

Все пак премиерата е едно, а наличността на пазара – съвсем друго. Надяваме се, че сгъваемият смартфон на OPPO ще пристигне на световните пазари, тъй като последните устройства на Huawei и Xiaomi бяха ограничени единствено до Китай.

Другото голямо неизвестно във формулата е това на каква цена ще се предлага телефонът. OPPO обикновено предлага продукти с първокласни цени, така че няма да е изненада, ако сгъваемото й устройство стартира от 1700 долара или повече.

Всички новини
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !