OnePlus ще представи и часовник на 23 март

Offnews Последна промяна на 16 март 2021 в 14:24 5814 0

От известно време знаем, че OnePlus подготвя собствен смарт часовник. Очаква се, че той ще се появи под името OnePlus Watch, но това разбира се не е потвърдено.

Междувременно обаче от компанията споделиха, че устройството ще бъде анонсирано заедно с новата серия смартфони OnePlus 9. Припомняме, че премиерата е планирана за 23 март.

https://twitter.com/oneplus/status/1370374027127099401

Очаква се часовникът да е с кръгъл екран и да е наличен в два варианта. Те може да са с моделни номера W501GB и W301GB. Възможно е устройството да е базирано на WearOS.

Компанията изглежда подготвя и Cyberpunk Edition, която ще е достъпна в ограничени наличности. Според слуховете OnePlus може да използва дизайнерския подход на Oppo в Oppo Watch.

За съжаление на този етап няма официални данни за параметрите на часовника. Все пак той логично би трябвало да включва разнообразни възможности за следене на някои здравословни показатели.

И макар да нямаме допълнителни данни за устройството, очакваме такива да се появят съвсем скоро. Традиционно от компанията споделят данни преди премиерите на някои устройства, но дори това да не се случи, чакането е към края си.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !