OnePlus Nord 2 може да дойде с впечатляваща надстройка на камерата

Offnews Последна промяна на 14 юли 2021 в 06:40 4548 0

oneplus nord 2

OnePlus Nord 2 ще се предлага с 50 мегапикселова основна камера. Съобщава се, че сензорът ще е същият като този, използван за OnePlus 9 и 9 Pro. Този впечатляващ ъпгрейд на камерата ще го постави на чело сред достъпните смартфони тази година.

Слуховете за OnePlus Nord 2 сочат, че той ще пристигне с тройна камера, като основният сензор ще бъде 50 мегапикселов. Известният инсайдер Ишан Агарвал предполага, че този сензор ще е Sony IMX766, който компанията използва в своите флагмани OnePlus 9/9 Pro.

При флагманите сензорът се използва за ултрашироки камери, въпреки че се твърди, че качеството на изображенията си съперничи с най-добрите Android устройства. Според някои рецензии, обективът прави същия калибър снимки, като основната 48 мегапикселова камера, като няма изкривяване.

IMX766 се използва и в основната камера на OPPO Find X3 Pro, където успява да се спарви с предизвикателствата на всяка сцена. Тези рецензии предполагат, че Nord 2 ще се предлага с впечатляваща камера. Разбира се хардуерът на камерата не е единственото условие за успех, но е добра отправна точка.

Освен 50 мегапикселовия сензор, телефонът ще разполага и с 8 мегапикселов ултраширок и 2 мегапикселов дълбочинен. За селфитата ще се грижи 32 мегапикселова камера. Остават по-малко от две седмици до официалното пускане на OnePlus nord 2 на 22 юли, а вече беше потвърдено, че той ще предложи и 90 Hz FHD+ AMOLED дисплей и чипсет MediaTek Dimensity 1200.

Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !