Официално: OnePlus Nord CE 2 ще пристигне с Dimensity 900 SoC

Offnews Последна промяна на 14 февруари 2022 в 07:33 472 0

Nord CE 2 SoC

Остават броени дни до официалното представяне на OnePlus Nord CE 2, тъй като компанията вече потвърди, че ще обяви новото устройство на 17 февруари. Това обаче не е единствената официална информация, която обяви OnePlus – компанията също така потвърди и какъв процесор ще има предстоящото й устройство.

OnePlus Nord CE 2 ще пристигне с чип Dimensity 900, става ясно от Instagram профила на OnePlus. Изображението също така съдържа името на устройството и датата на стартирането му.

Всъщност слуховете предполагаха, че OnePlus Nord CE 2 ще работи с този процесор, но информацията не беше потвърдена. Освен това се говори, че Nord CE 2 ще разполага с 6.43 инчов FHD AMOLE дисплей с поддръжка на HDR10+, тройна камера с 64 мегапикселов сензор OmniVision и 4500 mAh батерия.

@ishanagarwal24 публикува и изображение на една от цветовите опции на OnePlus nord CE 2 – Bahamas Blue, която беше отбелязана в официалния сайт на компанията. Освен това OnePlus разкри, че Nord CE 2 ще пристигне с поддръжка на 65W SuperVOOC бързо кабелно зареждане и ще запази своя 3.5 мм жак за слушалки.

За останалите подробности като цени и наличности, ще трябва да изчакаме още няколко дни, тъй като OnePlus Nord CE 2 ще дебютира този четвъртък - 17 февруари.

Всички новини
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !