Първият Wi-Fi грамофон, устройство, което превръща слушалките в безжични, и най-скъпите слушалки в света са сред акцентите на шоуто NEXT GEN Hi-Fi expo 2023

Offnews Последна промяна на 10 октомври 2023 в 19:37 1252 0

NEXT GEN Hi-Fi expo
NEXT GEN Hi-Fi expo

Българските фенове на аудио техниката ще имат възможност да видят в София първия грамофон с Wi-Fi свързаност, иновативно устройство, което превръща всички слушалки тип „тапи“ в безжични и най-скъпите слушалки в света, както и множество други продукти от най-големите производители на аудио техника. Това ще стане на тазгодишното второ издание на аудио изложението NEXT GEN Hi-Fi expo, което се организира от българската фирма V System. Събитието ще се проведе от 12, до 15 октомври, в шоурума на ул. Мила Родина, 30, в ж.к. Стрелбище, в столицата.

Първият грамофон с Wi-Fi

Project T2 W е иновативен true wireless грамофон с поддръжка на безжичния стандарт Wi-Fi. Това позволява безпроблемен стрийминг към широка гама от модерни аудио устройства, включително HiFi стриймъри, устройства за домашно кино и съвременни стрийминг високоговорители. Това създава гъвкавост и дава възможност T2 W лесно да бъде интегриран във всяко жилищно или офис пространство, без да пречи и същевременно – гарантирайки удоволствието от слушането на висококачествен грамофон от всяко помещение.

GO pod прави слушалките с кабел безжични

Това иновативно устройство на iFI може да превърне всички слушалки тип „тапи“ в безжични. То е първото устройство в света, което поддържа Hi-Res 96kHz/24bits с LDAC и Qualcomm Snapdragon Sound Bluetooth кодеци на TWS (True Wireless Stereo).

Новите слушалки Sennheiser ACCENTUM

Безжичните слушалки Sennheiser ACCENTUM комбинират характерния за марката висококачествен звук с изключителни характеристики и много достъпна цена. При това – без да жертват живота на батерията или безжичната свобода, която ги прави толкова удобни за използване през целия ден.

Саундбар Ambeo Mini

Също на аудио изложението в София ще бъде представен Ambeo Mini отново на Sennheiser. Това е изключително компактен саундбар, който въпреки размерите си предлага мощни адаптивни функции, разнообразни опции за свързаност, както и интуитивно управление.

Дуел между най-скъпите слушалки в света

Във фокуса на аудио шоуто този четвъртък в София, разбира се, си остава дуелът между два от най-скъпите модели слушалки в света – Sennheiser HE1 и Hifiman Shangri-La SR. Те струват съответно 140 000 лв. и 110 000 лева. На предстоящото изложение те за първи път в световен мащаб ще бъдат в едно помещение. Sennheiser HE1 са най-скъпите слушалки на планетата в момента. Те впечатляват както с безкомпромисния си звук, така и с оригиналния си дизайн, а усилвателят към тях е изработен от мрамор, с какъвто Микеланджело е създал своята скулптура „Давид“. Hifiman Shangri-La SR от своя страна се отличават с уникална технология, базирана на нанотехнологични драйвери, изключително качество на звука, както и удобен за продължително използване дизайн.

Сред останалите акценти на тазгодишното издание на NEXT GEN Hi-Fi expo ще са голямо разнообразие от електростатични слушалки, модели за гейминг, както и много други продукти от водещите марки за аудио техника в света. Сред тях са Sennheiser, beyerdynamic, Cambridge Audio, Pro-Ject Audio Systems, Meze Audio, iFi Audio, Dan Clark Audio, Focal, HIFIMAN, EPOS Audio – Gaming, Antlion Audio, Ferrum Audio, EarMen, Nagaoka, Ortofon DJ, QED, Goldring, Q Acoustics, Audio-Technica и Genelec. В рамките на събитието ще се предлагат и много големи отстъпки на висококачествена Hi Fi техника, започващи от 10% и достигащи до впечатляващите 60 процента. Ще бъдат раздадени и над 300 награди на присъстващите.

Логистика

Локацията на изложението е лесно достъпна с различни видове транспорт. Тя е буквално на 5 минути от метростанция България, както и до автобусните спирки пл. Pyчeй (линии 64, 102, 204) и бyл. Aĸaд. Ив. Гeшoв (линии 74, 76, 102, 304, 604). Наблизо е и тролейбусната спирка бyл. Aĸaд. Ив. Гeшoв (линии 2, 8, 9), както и тpaмвaйната със същото име (линии 7, 27).

Повече информация за събитието има тук:

https://vsystem.bg/blog/next-gen-hi-fi-expo-se-zavrashta-v-izdanie-2023

https://www.facebook.com/events/674018054438757/?ref=newsfeed

Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !