Новите OnePlus Buds Pro ще бъдат обявени заедно с Nord 2 на 22 юли

Offnews Последна промяна на 13 юли 2021 в 06:19 6584 0

oneplus_budsz_main-1-800x465

OnePlus пусна първите си истински безжични слушалки миналата година, а сега е на път да представи нов модел. Тя публикува обява в своя форум, че търси тестери, които да изпробват новите, необявени слушалки OnePlus Buds Pro.

Публикацията е във форума, който в момента търси участници за “The Lab”. Това е ограничена програма за преглед на продукти, която позволява на избрани потребители да изпробват нови устройства, преди те да са публично обявени.

Получената обратна връзка се използва от OnePlus за подобряване на продукта по начина, по който се рекламира. Компанията е тествала сериите OnePlus 8 и 9, чрез същата програма в миналото.

Публикацията гласи: “Вълнувате ли се от предстоящото стартиране на OnePlus Nord 2 5G? Обзалагаме се, че не знаехте, че новата част от серията Nord ще бъде придружена от все още необявените Buds Pro. Искате ли да ги тествате? Е, може да се наложи да почакате по-малко, отколкото сте очаквали.”

Това е ясна индикация, че новите безжични слушалки, които ще се казват OnePlus Buds Pro ще пристигнат съвсем скоро, заедно с Nord 2. За съжаление няма информация какво да очакваме от тях, но ако трябва да предположим, те ще са подобни на съществуващите Buds и Buds Z, като ще получат някаква нова функционалност – може би Active Noise Cancellation и Transparancy Mode. Всичко това ще стане ясно на 22 юли, когато компанията ще обяви Nord 2 и Buds Pro.

Виж още за:
Всички новини
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !