Нови слухове за първият Android таблет на OPPO

Offnews Последна промяна на 18 януари 2022 в 06:55 1808 0

Oppos-first-ever-Android-tablet-leaks-once-again

След слуховете за първият Android таблет на OnePlus, се оказва, че сестринската й компания OPPO изглежда също има подобни планове. Въпреки, че нищо не е обявено официално все още, таблетът на OPPO наскоро беше забелязан в базата данни за сравнителни показатели на Geekbench.

Списъкът, разкрит от MySmartPrice, разкрива някои от характеристиките на устройството, като процесор, памет и операционна система, но останалата част от спецификациите му остават мистерия. Очевидно OPPO е решила да опакова много мощния процесор Qualcomm Snapdragon 870 в първия си таблет.

Таблетите обикновено се предлагат с повече от една версия, така че в зависимост от количеството памет и съхранение и типа свързване, може да имаме повече от едно устройство на компанията. Знае се обаче, че поне един от таблетите ще се предлага с 6 GB RAM.

За съжаление списъкът разкрива, че таблетът работи с Android 11, истински недостатък за толкова мощно устройство. Можем само да се надяваме OPPO да промени мнението си и да го достави с Android 12, вместо по-старата версия.

Новият списък на Geekbench добавя още информация към предишните слухове, като твърди, че таблетът ще разполага с LCD дисплей със 120 Hz честота на опресняване. В същия доклад се споменават 13 мегапикселова основна и 8 мегапикселова селфи камера.

Очаква се първият Android таблет на OPPO да дебютира в Китай, като след това ще се появи и в Индия през първата част на годината.

Виж още за:
Всички новини
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !