Nothing и Qualcomm обявиха ново партньорство

Offnews Последна промяна на 14 октомври 2021 в 06:54 620 0

Nothing-v-Qualcomm-partnership-800x533

Nothing представи първите си безжични слушалки в края на юли и вече е доставила над 100 000 бройки. Това наистина е цифра, достойна за уважение, когато говорим за нова компания.

Сега Nothing обяви, че благодарение на първите си успехи, ще си партнира с Qualcomm, за да “достави по-богато, по-завладяващо преживяване” на клиентите си. Това означава, че се очаква да видим бъдещи продукти на компанията, които ще използват чиповете Snapdragon и ще поддържат повече аудио формати.

Освен това потенциалното сдвояване на множество устройства ще стане по-лесно и по-бързо. Компанията също така обяви, че е получила 50 милиона долара в инвестиции за разширяване на серия А, което означава, че е на път да разработи още продукти в близко бъдеще.

“Успешното лансиране на първия ни продукт, Ear (1), доказа, че има място за нова марка претендент, която да се появи и да наруши морето от еднообразие. Потребителите заслужават по-добри продукти, които са по-прости за използване, достъпни, но изглеждащи невероятно”, каза Карл Пей, главен изпълнителен директор и съосновател на Nothing.

“Безпроблемната свързаност е от първостепенно значение за постигането на нашата визия за бъдеще без бариери между хората и технологиите. Очакваме с нетърпение да работим заедно с Qualcomm Technologies и нашите стратегически инвеститори, за да постигнем следващата фаза на растеж на Nothing”.

“Ние сме развълнувани да помогнем на Nothing да създаде нейната дългоочаквана екосистема от технологични продукти”, обяви Енрико Салватори, старши вицепрезидент и президент на Qualcomm Europe/MEA. “Чрез комбиниране на мощността и ефективността на мобилните Snapdragon платформи с 5G свързаност в много категории устройства, ние насърчаваме разработването на иновативни продукти, предназначени да бъдат от полза на потребителите и да доставят по-богати и завладяващи преживявания”.

Qualcomm наскоро обяви своя аудио кодек AptX Lossless Bluetooth, който също вероятно ще се поддържа от бъдещите безжични слушалки Nothing, въпреки, че все още няма никакви слухове за това кога те може да се появят.

Виж още за:
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !