Няма да има матово бял OnePlus 9 Pro

Offnews Последна промяна на 09 август 2021 в 05:59 212 0

OnePlus 9 Pro Matte White

Миналата седмица главният изпълнителен директор на OnePlus Лиу Феншу сподели изображение на матово бял OnePlus 9 Pro в китайската социална мрежа Weibo. Това предизвика слухове, че устройството може да е на път, но според Макс Джамбор, то в крайна сметка няма да достигне до пазара.

Всъщност Макс Джамбор беше първият човек, който показа прототипа на маново белия OnePlus 9 Pro през май. Тогава той показа няколко цвята на устройството, които обаче така и не стигнаха до пазара.

Въпреки, че главният изпълнителен директор на компанията сподели изображение на Matte White OnePlus 9 Pro, Джамбор твърди, че той в края на краищата няма да стартира. Според него моделът е прекратен в ранните етапи на тестване и след това не е чул друга информация от своите източници.

OnePlus 9 Pro стартира в три цветови опции по-рано тази година – Morning Mist, Green Pine и Stellar Black. От трите варианта само първият беше лъскав (Glossy), въпреки че преди това Джамбор предсказа наличието на Glossy Black, Glossy Silver и Glossy Green разцветки.

Матово белият вариант на OnePlus 9 Pro би бил хубаво допълнение към гамата, което ще контрастира с всички останали модели. Изглежда обаче това няма да се случи, въпреки че все още има малък шанс OnePlus да промени решението си.

Освен това има слухове, че OnePlus 9T няма да стартира тази година. Ако това е вярно, компанията определено ще трябва да предложи още няколко цветови опции за серията OnePlus 9, за да я освежи. Би било странно OnePlus да не анонсира серията Т тази година, но недостигът на чипове засегна всечки компании, така че тя може да се придържа към вече произведените устройства.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !