Най-добрите интелигентни часовници за всеки бюджет

Offnews Последна промяна на 11 март 2021 в 10:11 5844 0

MuGo Smart Watch by Timebox.bg

 

Apple Watches, Samsung Galaxy, Fitbits, както и много достъпни опции за интелигентни часовници, които ще проследяват вашите фитнес показатели, позволяват ви да приемате обаждания и да слушате музика и др.

Интелигентните часовници са се развили от прославени крачкомери до усъвършенствани електронни устройства, които могат да изпращат имейли и текстове, да проследяват сърдечния ритъм, кръвното налягане, нивата на кислород в кръвта и да, стъпките ви. Apple Watch остава извън ценовите диапазони на много хора - базовата цена за най-новия модел е $ 249 или $ 1249, ако изберете версията на Hermes - но има много интелигентни часовници, които могат да доставят същите показатели за значително по-малко пари. (Разбира се, това ще бъде без безпроблемната съвместимост на устройствата на Apple, но ако не сте човек на Mac, така или иначе няма да ви е грижа).

Завършихме селекция от интелигентни часовници, които варират от основни фитнес тракери до мини клетъчни телефони, с няколко традиционни часовника, които включват пулсомери и други. Включихме само такива с рейтинг от четири звезди нагоре; с толкова широк спектър от продукти на пазара, защо да се занимавате с нещо по-малко от оценка 4 от 5?

 

  1. Apple Watch Series 6 (GPS + Cellular)

Apple Watches са непосредствено подходящи за къстъмизаия, от цвета на корпуса на часовника до стила на каишката (и това дори без да броим характеристиките), така че ако това не отговаря на вашата естетика, можете да изберете от много други опции. Това е GPS + клетъчен модел, който ви позволява да се обаждате, пишете и получавате упътвания без телефона си и може да измерва кислорода в кръвта ви с изцяло нов сензор и приложение, което проверява сърдечния ритъм с приложението ЕКГ и да проследява ежедневната ви активност и да следи вашите тенденции в приложението Fitness на вашия iPhone.

 

  1. Samsung Galaxy Watch 3

Не сте привърженик на Mac? Умният часовник Samsung Galaxy вече е на трета итерация и се предлага с усъвършенстван мониторинг на здравето, проследяване на фитнес и функционалност на смартфона. Той може да се персонализира, свързва се с Bluetooth и позволява лесно споделяне на данни на вашите доставчици на здравни услуги. (Ако искате да похарчите по-малка сума, второто и първото поколение модели се предлагат на по-ниски цени.)

 

  1. Fitbit Versa 2

Ако статистическите данни за фитнес са това, което търсите, тогава този модел Fitbit ще ви даде всичко необходимо. Не само ще получите своите показатели за здравето, но също така ще можете да използвате вградената Alexa за определени възможности за интелигентен дом, приложението Spotify за слушане на музика, докато тренирате, и повече от 20 целеви упражнения  и режими.

  1. 4. Michael Kors Access Gen 5 Bradshaw Smartwatch

Това не е просто традиционно изглеждащ часовник на Michael Kors - той има стилна метална лента, но се захранва с технологията на Google и включва известия за високоговорител, сърдечен ритъм, GPS, NFC и смартфон. Предлага се в няколко различни метала и покрития, така че можете да изберете вида, който искате.

  1. Virmee VT3 Lite Fitness Tracker

Една от най-евтините, но най-добре оценени - тя има универсална оценка от пет звезди от повече от 200 потребители - също проследява сърдечния ритъм, качеството на съня, данните за тренировка и много други. Съвместим е с Android и iPhone.

 

  1. Smart Watch MuGo

Друга високо оценена, това също е ясен и интуитивен многофункционален интелигентен часовник, който се предлага със собствено приложение, което може да се изтегли от избрания от вас магазин за приложения, което ще ви позволи да получавате съобщения и да контролирате камерата си, в допълнение към проследяването на вашия собствени показатели за фитнес. Той е IP67 водоустойчив и два часа зареждане ще ви осигурят около седем дни нормална употреба и 30 дни в режим на готовност.

  1. 7. Letsfit Smart Watch

Ако Apple Watch излиза извън бюджета ви, най-новата версия на интелигентния часовник на Letsfit може също така да наблюдава насищането на кръвта с кислород и да следи сърдечната честота, всичко това във водоустойчивия си корпус IP68. Този е съвместим както с Android, така и с iPhone, така че можете да получавате съобщенията и обажданията си, да контролирате музиката, да задавате таймер и да проследявате всичките си показатели за фитнес. В момента се предлага само в черно, но ако искате забавен цвят, можете да получите по-старата версия (без мониторинга на кислорода в кръвта) за около същата цена.

 

  1. Fossil Men's Gen 5E 44mm Touchwcreen Smartwatch

Опцията за интелигентен часовник на Fossil може не само да проследява стандартните показатели за фитнес и здраве и да изпълнява някои от най-важните ви функции на смартфона, но можете да го използвате и за безконтактни плащания. Бъдещето е тук.

 

  1. Willful Smart Watch

Друга бюджетна опция с висок рейтинг, този интелигентен часовник е съвместим с повечето смартфони с iOS 8.0 и Android 4.4 и по-нови версии. Той също има приложение, което ви позволява да изпълнявате някои от функционалностите на вашия смартфон, както и да проследявате вашите фитнес показатели.

 

  1. YAMAY Smart Watch

Ако търсите по-малък размер и с по-атрактивна опция, този кръгъл сензорен екран също може да се персонализира (в зависимост от избраната група) и да е съвместим с iOs 9.0 и Android 5.0 и по-нови. Проследявайте всичките си показатели, получавайте входящите си съобщения и още повече, всичко в този по-традиционно изглеждащ модел (който е IP68 водоустойчив и има стандартен седемдневен живот на батерията).

Всички новини
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !