LG пуска важна актуализация за мултитаскинга на Wing

Offnews Последна промяна на 31 декември 2020 в 06:19 4178 0

LG-WING-800x800

LG Wing дебютира по-рано тази година с интересен дизайн и двоен екран. Докато хардуерът му беше уникален, а компонентите достатъчно мощни, то софтуерното изживяване сякаш не беше достатъчно пълно, защото не можеше да използва изцяло въртящия се форм-фактор.

За да разреши някои от тези проблеми, компанията започна пускането на нова актуализация на софтуера, която има за цел да подпомогне оптимизирането на производителността на устройството.

Актуализацията, която носи номер F100VM10d, включва и ноемврийските корекции по сигурността на Android. Що се отнася до промените в потребителския интерфейс, вторичният дисплей вече може да показва имената на приложения – нещо, което преди липсваше, поради ограниченото разстояние и малкия му размер. Най-голямата промяна обаче е начинът, по който приложенията преминават между двата екрана.

С актуализацията преместването на апликациите между двата екрана на LG Wing вече е по-лесно. Потребителите могат да използват бутоните Fetch и Send от панела за бързи настройки, или да го направят като плъзнат нагоре с три пръста. Има и бутон за рестартиране, който се визуализира в долния десен ъгъл и може да се използва в случай, че приложението се премества неравномерно между двата екрана. Медийните контроли също ще бъдат достъпни и на вторичния дисплей на устройството.

Освен тези важни промени, след актуализацията приложението за камерата вече може директно да идентифицира и сканира QR код, без да се налага да отваря специален режим за него. За целта обаче, първо трябва да се активира опцията Scan QR Code от настройките. Добавено е и ръководство, което подканва потребителите да видят бърз преглед на току-що заснетите кадри, задържайки иконата на миниатюрата в приложението за камерата.

От атуализацията първи ще се възползват клиентите на Verizon, чийто устройства са заключени към мрежата на оператора.

Всички новини
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !