iPhone 8 и следващите модели на компанията, вече поддържат FaceTime HD

Offnews Последна промяна на 02 декември 2020 в 06:58 4322 0

FaceTime-on-iPhone

Оказва се, че Apple е включила скрита актуализация в iOS 14.2, която не се появи в бележките към изданието. С най-новата публична версия на операционната система iPhone 8 и по-новите модели са получили поддръжка за 1080p FaceTime HD видео разговори през WiFi, а за iPhone 12 през WiFi и 5G.

Любопитното откритие е на MacMagazine, а Apple не детайлизира настройката на разделителната способност за обажданията, но изглежда поддръжката й идва с iOS 14.2. Компанията тихомълком е актуализирала страниците със спецификации на устройства като iPhone Xr малко след дебюта на iOS 14.2 миналия месец, добавяйки 1080p резолюция за FaceTime, която преди това не е споменавана.

Настройката се подчертава и в инструмента за сравнение на iPhone 8 и по-късни модели. Единственото предимство на линията iPhone 12, когато става въпрос за FaceTime HD е поддръжката на резолюцията както през WiFi, така и през 5G. MacMagazine отбелязва, че според собствени тестове, подобрението при качеството на разговорите след ъпдейта е доста забележимо. За сега обаче FaceTime HD не се поддържа от iPad.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !