HMD Global пуска нови планове за защита и разширена гаранция за телефони Nokia

Offnews Последна промяна на 02 февруари 2022 в 07:15 2303 0

nokia-logo

Здравината на телефоните Nokia е легендарна, така че хората, които ги купуват, рядко се притесняват за удължаване на гаранцията или планове за защита. Въпреки това HMD Global, новият собственик на марката, вярва, че всеки, който иска да получи допълнителна защита на своето устройство, трябва да има тази опция.

Финландската компания обяви пускането на нови планове за защита и удължена гаранция за телефони Nokia. С новата разширена гаранция клиентите на Nokia ще получават допълнителни 12 месеца след първоначалния гаранционен период на устройството.

Тази гаранция ще покрива неочаквана механична или електрическа повреда. За САЩ цената на услугата в момента е 10 долара.

Новите планове за защита на устройствата имат за цел да предложат на клинетите и спокойствие в случай на внезапно намокряне. Два различни плана за защита за потребителите на Nokia вече са налични за закупуване с цени започващи от 19 долара – 14 и 24 месечни планове.

Добрата новина е, че и двата плана включват разширената гаранция, която обикновено струва 10 долара, когато се закупи отделно. Естествено новите договори за обслужване са налични само за нови и напълно функциониращи устройства Nokia и трябва да се активират в рамките на 30 дни от покупката им за плановете за защита и 90 дни за удължената гаранция.

Кои модели Nokia се поддържат от новите планове, може да се провери на сайта на компанията.

Всички новини
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !