Google по погрешка показа предстоящите Pixel Buds A

Offnews Последна промяна на 05 май 2021 в 09:11 5285 0

Google-Pixel-Buds-A-series

Вече станахме свидетели на множество слухове за предстоящите безжични слушалки Pixel Buds A на Google. Преди няколко седмици компанията неволно позволи на потребители да хвърлят бегъл поглед върху тях с един имейл, а сега отново сгреши.

В Twitter се появи пост с анонса на Pixel Buds A, който в последствие бързо беше изтрит. Останаха обаче скрийншоти, направени от потребители.

Започвайки с името – в поста се споменава серията Pixel Buds A и продуктът вероятно ще бъде пуснат на пазара под същото название. Що се отнася до дизайна, общият профил на слушалките и кутийката за зареждане е почти идентичен с този на по-скъпата двуцветна версия.

В изтеклото съобщение виждаме белия вариант с оттенък на сиво по периферията. Опцията за зелен обаче, също е на дневен ред, след предишното изтичане.

Туитът споменава още и поддръжка за сдвояване с едно докосване, благодарение на функцията за бързо свояване на Google, която разчита на Bluetooth за откриване на близки устройства. Pixel Buds A обаче ще пропуснат контролите с плъзгане за силата на звука, явно заради по-ниската си цена. За съжаление все още не знаем каква ще е тя, както и повече подробности за функциите. Очаква се Google да представи слушалките по време на I/O 2021.

Виж още за:
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !