Геймърските слушалки SteelSeries Arctis 7X Wireless предоставят нов тип аудио преживяване (Ревю)

Offnews Последна промяна на 30 юли 2021 в 16:03 4981 0

steelseries

Световният производител на периферия за игри и електронни спортове SteelSeries представи новите си безжични слушалки Arctis 7X Wireless. В редакцията получихме една бройка от модела и тествахме от първа ръка техните възможности. В следващите редове ще споделим какво мислим за тях.

 

Първи впечатления и дизайн

 

Безжичните геймърки слушалки SteelSeries Arctis 7X Wireless определено привличат окото със своя дизайн. Те се отличават със своето черно лъскаво покритие в комбинация с ярки зелени шарки, каквито традиционно свързваме с марката Xbox.

 

Тествайки ги установихме, че се слагат изключително лесно, благодарение на двата обръча, свързващи чашките. Горният е двоен и пластмасов, а долният - единичен и кожен, и се разтяга според нужните размери. По този начин, поставяйки ги на главата, слушалките автоматично заемат правилното си място.

 

 

Технически характеристики

 

Както вече споменахме, Arctis 7X Wireless са безжични и могат да се свържат с всяко друго устройство чрез Bluetooth. Както показаха нашите тестове, връзката обхваща няколко метра и запазва своята стабилност дори и през стените на стаите. Благодарение на своята 2.4GHz безжична технология с ултра-ниска латентност, устройството дава възможност на геймърите да получат пълноценно аудио изживяване с висока прецизност.

 

 

Производителност

 

Изпробвахме слушалките с няколко игри, песни и филми. Във всички описани случаи те възпроизвеждаха качествен звук с висока достоверност.  Особеност на Arctis 7X Wireless е, че успяват отлично да възпроизведат 7-канален звук, което дава възможност на потребителите да чуят всички звукови нюанси. Също като останалите модели от продуктовата линия на SteelSeries, Arctis 7X Wireless използват висококачествени говорители с многократно награждавана звукова технология, за да предоставят на геймърите аудио превъзходство в любимите им игри.

 

Функционалност

 

Arctis 7X Wireless поддържат и най-добрите характеристики в семейството на Arctis като споменатия вече емблематичен дизайн на лентата, Discord-сертифициран ClearCast микрофон с шумопотискане, както и контролите на слушалките, които позволяват на геймърите да настройват лесно нивото на звука. В допълнение, потребителите могат също толкова лесно да коригират ChatMix баланса, както и да изключват микрофона директно през слушалките. Много удобно е, че целият функционален панел на SteelSeries Arctis 7X Wireless се намира на едната слушалка. Там са бутоните за спиране на микрофона и регулиране на звука, както и портът за кабела.

Батерия

 

На практика той няма да влиза в употреба често, тъй като, както се уверихме сами, батерията на Arctis 7X Wireless издържа 24 часа непрекъсната игра. Това всъщност е най-добрият за сектора живот на батерията и прави модела подходящ както за запалени геймъри, така и за музикални фенове и мултимедийни почитатели. Те могат да използват слушалките с дни, без да се тревожат от това кога ще се наложи да бъдат зареждани.

 

Други екстри

 

Въпреки че са създадени специално за семейството на Xbox, безжичните слушалки Arctis 7X Wireless са съвместими и с PC, PlayStation 4 и 5, Android смартфони, както и с Nintendo Switch. Това е възможно, благодарение на универсалния USB-C преходник, който дава възможност на геймърите с лекота да превключват между игра на различни конзоли, персонални компютри или мобилни устройства.

Всички новини
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !