Ето какво предлага LG Velvet 2 Pro

Offnews Последна промяна на 24 юни 2021 в 13:26 5183 0

lg velvet 2 pro

LG Velvet 2 Pro така и няма да бъде реализиран, тъй като компанията се отказа от мобилния бизнес. Междувременно обаче се появи видео от разопаковането на устройството. Как е възможно това?

LG все пак е произвела няколко хиляди бройки от телефона, които бяха продадени на служители. От видеото виждаме ключовите черти от дизайна на телефона.

https://youtu.be/YwpePwOcyIc

Той има няколко бутона, включително за захранване, регулиране на звука и за активиране на Google Assistant. Те обаче са по-скоро под формата на чувствителни на натиск зони, които са под формата на малки четириъгълници.

Дизайнът на гърба се различава от този на оригиналния Velvet като има три ринга с еднакъв размер. Ринговете се издигат над конструкцията и са в златисто. Липсва жак за слушалки.

Характеристиките на модела съответстват с тези, които се появиха преди време. Той е базиран на чипсет Snapdragon 888 в комбинация с 8GB RAM и 128GB памет за файлове.

Освен това има P-OLED дисплей с диагонал 6.8 инча и честота на опресняване 120Hz. Налични са още тройна основна камера с 64MP сензор и батерия с капацитет 4500 mAh.

Виж още за:
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !