Ето как изглежда LG Stylo 7 5G

Offnews Последна промяна на 01 януари 2021 в 09:27 7385 0

Untitled

Благодарение на лийкъра @OnLeaks вече знаем как ще изглежда един от бъдещите смартфони на LG, а именно LG Stylo 7 5G, който може да се появи в началото на идната година. Изглежда корейците ще пуснат два наследника на LG Stylo 6, който едва ли ви е познат, тъй като серията не се предлага официално у нас.

Основната разлика между тях е в технологията за свързаност: 4G/LTE и 5G. Компанията залага на традиционен дизайн без особени изненади.

Екранът е с диагонал около 6.8 инча и значителна по размер рамка в долната си част. Централно в горната му част е видим малък отвор за селфи камерата. По данни на лийкъра, LG Stylo 7 5G е с размери 170.4 x 77.2 x 8.8 мм (10 мм при секцията с основната камера).

Stylo 7 5G има тройна основа камера във вертикална секция, но на този етап няма информация какви ще са сензорите. Четецът на отпечатъци е разположен отдясно на корпуса, а освен това откриваме и жак за слушалки.

Отличителната черта на серията Stylo е наличието на стилус, какъвто идва и тук, а той влиза в отвор в долната част на конструкцията. Хардуерните бутони за включване и управление на силата на звука са отляво.

Все пак дизайнът представлява крачка напред спрямо LG Stylo 6, който е с капковиден прорез за селфи камерата, четец на гърба и хоризонтална секция за основната камера. Припомняме, че той има IPS екран с диагонал 6.8 инча и резолюция Full HD+.

Сред основните му параметри са чипсет Helio P35, 3GB RAM и 64GB разширяема памет за файлове. Основната камера е тройна и включва 13MP сензор. 5MP с ултраширокоъгълен обектив и 5MP за боке ефекти. Батерията е с капацитет 4000 mAh.

Виж още за:
Всички новини
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !