Bowers & Wilkins с два модела изцяло безжични слушалки

Offnews Последна промяна на 21 април 2021 в 20:01 5702 0

Low--PI5 Buds Underside And Off - White5@3x

Bowers & Wilkins представиха първите си изцяло безжични слушалки, PI7 и PI5. И двата модела са с технология за активно шумопотискане, висококачествен aptX звук и говорители bespoke.

PI7 е по-премиум предложението, като всяка слушалка включва два говорителя. Единият е 9.2 мм за ниски и средни, а другият е балансиран. И двата са със собствен усилвател.

Поддържа се 24—битов high-res звук с aptX Adaptive. Всяка слушалка е с по три микрофона за шумопотискане при слушане на съдържание и разговори.

Кейсът за зареждане е с жак за слушалки, като през него може да бъде добавен външен източник на сигнал. Зареждането на кейса става чрез USB Type-C порт или безжично. Издръжливостта с един заряд на батерията е до 4 часа, а с този в кейса получавате още 16 часа.

При Bowers & Wilkins PI5 липсва една от уникалните черти на PI7. Те са с по един говорител (9.2 мм) и нямат жак за слушалки към кейса. Всяка слушалка тук е с по два микрофона, но все пак има технология за активно шумопотискане.

Тук е налична базовата aptX, батериите издържат до 4.5 часа с един заряд, а кейсът дава още до 18 часа. Зареждането на кейса е през USB Type-C или безжично.

Bowers & Wilkins PI7 са с цена 400 евро, а PI5 струват 250 евро. И двата модела се предлагат в бял и черен цвят.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !