Apple ще представи AirTags и AR устройство през тази година

Offnews Последна промяна на 05 януари 2021 в 06:52 6969 0

airtags-mockup

Apple планира да пусне дългоочакваните си тракери, неуточнено AR устройство и още много нови продукти през 2021 година, според поредните бележки на известния анализатор Минг-Чи Куо.

Очаква се AirTags да помагат на потребителите да откриват лични вещи, като ключове, портфейли и раници например, с помощта на свойте Apple устройства. Ощо през 2019 година беше публикуван скрийншот, показващ как AirTags се управляват, чрез нов раздел Items в приложението Find My.

Що се отнася до устройството с добавена реалност, говори се, че компанията работи върху слушалки, очила, или и двете, но Куо не уточнява подробностите в своите записки. iPhone и iPad също предлагат функция за добавена реалност, така че тук има голяма неяснота в прогнозата.

Освен това анализаторът предполага, че компанията планира да пусне нови AirPods, повече модели Silicon Mac и първите си устройства с mini-LED дисплеи през тази година. Предишни слухове сочат към нов 12.9 инчов iPad Pro и различни модели MacBook с mini-LED екрани, предлагащи по-богати цветове, подобрен контраст и др.

По-рано Куо заяви, че Apple планира да пусне преработени 14 и 16 инчови модели MacBook Pro с Apple Silicon и mini-LED дисплеи през 2021 година. Той прогнозира също така, че компанията ще стартира нов MacBook Air с Apple Silicon и mini-LED дисплей през 2022 година, но не е ясно дали този ноутбук ще има нов дизайн.

Всъщност компанията вече обяви, че планира да прехвърли цялата си гама Mac към Apple Silicon в рамките на около две години, като в процес на разработка са обновен 24 инчов iMac и по-малък Mac Pro-подобен настолен компютър.

Виж още за:
Всички новини
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !