„А1 България“ предлага едномесечни бонус пакети за неограничен трафик и ТВ канали

Юлиян Арнаудов Последна промяна на 04 декември 2023 в 15:43 893 0

A1 Xmas Campaign

Снимка A1 България

„А1 България“ предлага едномесечни бонус пакети за неограничен трафик и ТВ канали

„А1 България“ предлага едномесечни бонуси за своите мобилни и ТВ абонати. Първите ще получат неограничен трафик на максимална скорост, докато вторите достъп до всички ТВ канали. Потребителите на телекома, могат да се възползват от промоцията до края на декември. Освен това, компанията обяви и своята благотворителна кампания „Свързва ни доброто“, която набира средства за подпомагане на детското здравеопазване.

Еднократните бонуси се активират от онлайн платформата за самообслужване „Моят A1“. Тя е налична като мобилно приложение или може да бъде използвана уеб версията на сайта A1.bg. Чрез нея клиентите с профил на титуляр или ползвател на мобилна или фиксирана ТВ услуга ще могат да активират и ползват своите бонуси до 31 декември, когато приключва кампанията.

В зависимост от вида на услугите потребителят ще получи информация на началния екран на Моят А1 как да се възползва от бонусите. При мобилна услуга трябва да се посочи номер, на който ще бъде активиран неограниченият трафик. По този начин клиентите могат да изберат дали те да ползват подаръка или да го подарят на друг номер от мрежата на А1.

Абонатите на ТВ трябва изберат номер на услугата от профила си в Моят А1. На тази услуга ще бъде даден достъп до всички ТВ канали според възможностите на използваната технология. Бонусът важи за клиентите на всички видове ТВ услуга, включително сателитна, Xplore TV и безкабелната телевизия с приложение за смарт телевизор, а максималният брой канали надхвърля 200. Сред тях потребителите ще намерят разнообразно филмово и спортно съдържание, включително спортните канали MAX Sport и Diema Sport, филмовите HBO и Cinemax, както и 7/8 TV. Ако клиентът използва и мобилна услуга, и телевизия, той ще може да активира двата бонуса едновременно.

А1 дава възможност на своите абонати и да се включат в дарителска кампания за Коледа, която събира средства за по-добро детско здравеопазване чрез приложението „Моят А1“. Всеки клиент може да направи дарение на стойност между 1 и 100 лева, а сумата ще се начисли в следващата фактура. Телеком операторът ще удвои сумата, която бъде събрана до 31 декември, и ще я дари за реновиране на педиатрично отделение в страната по проект „Светулка“ на фондация „За доброто“.

Всички новини
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !