Logiscool получи международната награда "Най-добър нов дигитален курс" за 2022 година

Този месец веригата школи по програмиране навършва девет години

Offnews Последна промяна на 25 януари 2023 в 14:51 725 0

Logiscool

Снимка Logiscool

Logiscool

Веригата школи по програмиране и креативни дейности Logiscool спечели трета международна награда в рамките на една година. Digital Education Awards присъдиха на нейната поредица от курсове „Програмиране и Дигитален Свят“ приза за "Най-добър нов дигитален курс".

След отличия като Европейската награда за франчайз като най-добра международна марка и оценката "Отличен" от един от най-престижните органи за сертифициране на образованието - Education Alliance Finland (EAF), настоящата награда е поредно признание, че международната верига от школи трансформира образованието и технологиите и допринася за растежа на динамично развиващата се EdTech индустрия.

Престижната награда за цифрово образование отличава най-добрите дигитални хора, продукти и платформи, които стимулират качествено образование и учене по целия свят. Призът показва, че Logiscool се радва на предимство на пазара и признание от клиентите и партньорите си за стойността, която предлага.

През този месец веригата навършва девет години, като за този кратък период тя успя да се превърне в глобален франчайз, присъстващ в 35 държави на 5 континента. През 2022 г. основателите на Logiscool Анита Бройер и Гюла Цитари бяха включени в класацията на Forbes "100-те най-успешни унгарски предприемачи". Поредното признание през миналата година беше включването на компанията към списъка на Forbes Cloud 50 в Унгария, в който влизат успешни фирми от областта на електронната търговия, финансите, селското стопанство, здравеопазването, ИТ и образованието.

Съоснователите на Logiscool България Ива Янкова и Николай Цонев от своя страна бяха сред избраните за Топ 100 най-влиятелни ИТ личности в страната ни. У нас веригата вече има няколко франчайз партньора в София и Пловдив, като продължава да набира нови франчайзополучатели. Интересът към предлагания от нея бизнес модел непрекъснато нараства, а сред причините за това са устойчивите ценности, свързани с познанието и подобряването конкурентоспособността на младите хора в България, както и увеличаващото се търсене на услуги за обучение по програмиране и дигитална грамотност.

Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !