Българската онлайн компания Batteryland разширява дейността си в над 20 държави в Европа

Излизането на международния пазар е станало възможно заради развитието на логистичните услуги през последните години. Сайтът планира и разширяване на продуктовото си портфолио

OFFNews.bg Последна промяна на 10 ноември 2022 в 15:01 994 0

Асен Георгиев

Снимка Batteryland

Асен Георгиев

Българският онлайн магазин batteryland.com, специализиран в продажбата на батерии за лаптопи и други мобилни устройства, вече оперира в над 20 държави в Европа. Цената на доставката е конкурентна, а срокът – средно 3 работни дни за държавите от Източна Европа и 4-6 дни за Централна Европа.

“Онлайн пространството в комбинация с единния европейски пазар предоставят много добра среда за малки български фирми да разширяват дейността си в чужбина. Нашият екип от години има желание да излезе на международния пазар, но едва сега логистичните компании се развиха достатъчно, за да можем заедно да предложим бърза и конкурентна доставка до почти всички държави в ЕС”, коментира Асен Георгиев, управител на Батериленд ЕООД.

Към момента се извършват доставки до България, Гърция, Румъния, Словения, Словакия, Хърватска, Унгария, Полша, Чехия, Нидерландия, Германия, Белгия, Австрия, Литва, Латвия, Естония, Испания, Дания, Италия, Испания, Люксембург, Португалия и Кипър.

В Batteryland клиентите могат да намерят батерии за лаптоп, зарядни за лаптоп, батерии за прахосмукачки, батерии за Bluetooth тонколони и други. Компанията планира разширяване на продуктовото си портфолио с нови категории батерии и зарядни през 2023 г., както и осигуряване на възможност за доставка от складове в Германия и Хонконг.

Онлайн магазинът е локализиран на 11 езика (български, гръцки, румънски, английски, немски, чешки, полски, словашки, словенски, хърватски и унгарски), което позволява на клиентите в различните държави да откриват и поръчат нужните им продукти бързо и удобно. В следващите месеци предстои добавянето на още четири езикови локализации – испански, италиански, нидерландски и френски.

Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !