Един от водещите световни специалисти в областта на DevOps ще изнесе лекция у нас по покана на DEV.BG

Offnews Последна промяна на 27 януари 2021 в 14:34 8274 0

Основателят на украинската общност за Microsoft Azure технологии и международно признат експерт по DevOps Антон Бойко ще изнесе уебинар пред българската ИТ общност. Той има над 15-годишен опит в разработката на приложения. Работил е като DevOps специалист и архитект, разработчик и консултант с опит от множество световни проекти с милиони потребители. Събитието ще се проведе на 3 февруари от 19.30 ч. и ще е на тема “DevSecOps за разработчици - как да стартираме”. То се организира от най-голямата българска ИТ общност DEV.BG.

 

Създадена през 2016 г. от технологичните предприемачи Ивайло Христов, Светослав Димов и Митко Василев, DEV.BG днес включва над 30 000 ИТ специалисти, участващи в нейните събития, потребителски групи и други онлайн дейности. Част от нея е и най-големият IT Job Board в България - Job Board, който включва обяви от водещи компании от сектора.

 

До този момент DEV.BG е била домакин на над 670 събития в едни от най-перспективните технологични области. Сред тях са Интернет на нещата (IoT - Internet of Things), изкуствен интелект (AI - Artificial Intelligence), машинно обучение (machine learning), блокчейн, както и в областта на стартиращите компании, бизнес развитието и финансирането на ИТ проекти.

 

Фокусът на предстоящия уебинар ще бъде върху сигурността при разработката на софтуер и най-често срещаните рискове за сигурността на приложенията. Лекторът ще разкаже също какво представлява Проектът за сигурност на отворените уеб приложения OWASP и с какво се занимава общността, която стои зад него и включва десетки хиляди ИТ специалисти.

Виж още за:
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !