Genesis Krypton 555 – издръжлива и лека геймърска мишка на достъпна цена (Ревю)

Александър Александров Последна промяна на 08 юни 2023 в 11:58 517 0

Genesis Krypton 555
Genesis Krypton 555

За геймърите наличието на качествена геймърска мишка е от изключително важно значение. Тя не само подобрява изживяването по време на игра, а и осигурява комфорт, особено при продължителни гейминг сесии. Ако и за вас игрите не са просто хоби, а истинска страст, ви предлагаме да се запознаете с издръжливата и ефектна геймърска мишка Krypton 555, която имахме възможност да тестваме. В следващите редове ще представим основните ѝ характеристики и ще споделим впечатления от работата ни с нея.

Ергономичен дизайн

Първото, което ни направи впечатление е, че мишката е изключително лека с корпус от едва 70 грама. Това осигурява максимален контрол при бързи движения и намалява напрежението в ръката. Формата ѝ е специално проектирана според изискванията на ергономичния дизайн, който (както се уверихме сами) създава усещане за удобство и комфорт.

Дълготрайна издръжливост

Безспорно едно от най-впечатляващите качества на Krypton 555 е дълготрайната ѝ издръжливост. Тази геймърска мишка е проектирана да издържи на интензивна употреба. Тя е снабдена със силни и издръжливи механични бутони, които по данни на производителя, могат да издържат до 60 милиона клика.

Иновативен оптичен сензор

Разглежданата мишка на Genesis се отличава с впечатляващ оптичен сензор Pixart PAW3333, който е разработен да отговори на нуждите и на най-взискателните геймъри. С максимална скорост на проследяване на курсора от 300 IPS и ускорение от 35G, устройството осигурява изключителна производителност и незабавна реакция във всяка игра.

В добавка, Krypton 555 е оборудвана с бутон за регулиране на резолюцията, който предлага 6 настройки. Това позволява на потребителите да променят скоростта на курсора в диапазона от 200 до 8000 DPI според собствените си предпочитания.

Впечатляващ PRISMO ефект

Подобно на останалите продукти на Genesis, и Krypton 555 притежава впечатляваща RGB подсветка с PRISMO ефект. Както успяхме да се уверим сами, тази функционалност позволява да бъде персонализиран цвета на подсветката според личните предпочитания на всеки. Всички нейни настройки могат да бъдат лесно конфигурирани чрез специален софтуер.

Програмируеми бутони за по-голяма ефективност

Krypton 555 разполага със 7 програмируеми бутона, които дават възможност за изпълняване на сложни комбинации само с един клик. Така всеки може да настрои любимите си функции и преки пътища към отделни клавиши, да записва макроси и да придобие предимство пред противниците си. С помощта на тези програмируеми бутони, геймърите имат пълен контрол над игровата си стратегия и могат да разполагат с по-голяма ефективност и удобство по време на игра.

Вградена памет

Допълнително удобство внася и вградената памет на Krypton 555, която запазва потребителските настройки дори и при работа от различни компютри. Това означава, че потребителите не трябва да се притесняват за прецизността на мишката си, когато я използват на различни места или на турнири. Както показаха и нашите тестове, благодарение на вградената памет на Krypton 555, всички предпочитания за настройки, като DPI нива, програмируеми бутони и светлинни ефекти, се запазват и възстановяват автоматично, когато мишката се свърже към нов компютър.

От всичко изброено до момента можем да обобщим, че Genesis Krypton 555 е истинско откритие за геймърите, които търсят перфектната комбинация между качество, функционалност и цена. Тази гейминг мишка предлага всичко необходимо за невероятно игрово изживяване, без да прави компромиси с издръжливостта и комфорта.

С Krypton 555 получавате мишка, която не само е устойчива и надеждна, но и изключително лека, което я прави идеална за продължителни игрови сесии без натоварване на ръката. Нейният бърз и прецизен сензор осигурява бързо проследяване на движенията, докато ергономичният дизайн и приятната на допир повърхност – я правят удобна за употреба.

Но предимствата на Krypton 555 не спират до тук. Тази мишка се предлага на пазара на много изгодна цена от около 45 лв., което я прави достъпна за широк кръг от потребители.

Всички новини
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !