Водеща компания за микромобилност представи високотехнологичната еко тротинетка Ninebot eKickScooter Pro E

Offnews Последна промяна на 27 октомври 2023 в 16:06 545 0

Ninebot eKickScooter Pro E
Ninebot eKickScooter Pro E

Един от водещите световни производители на решения за микромобилност Segway-Ninebot представи електрическата тротинетка Ninebot eKickScooter E2 Pro E, оборудвана с най-новите технологии. Тя е проектирана да се адаптира към съвременния градски начин на живот, предлагайки оптимална комбинация от мощност, пробег, безопасност и удобство.

Баланс между мощност и пробег

E2 Pro E е иновативно и бюджетно решение за градско придвижване и микромобилност. Последното поколение RideyLong технология, разработена от Segway Ninebot, увеличава пробега на вградената 275Wh батерия. Това гарантира безпроблемното придвижване на E2 Pro E по градските улици с максимален пробег, достигащ до 35 км в стандартен режим и до 27 км с максимална скорост в спортен режим.

Моторът с максимална мощност от 750W задвижва задното колело, осигурявайки комфортно и ефективно придвижване и преодоляване без усилие на склонове с до 18% наклон на изкачване.

Подобрен контрол при управление за по-добра безопасност

За допълнително осигуряване на стабилност и безопасност, новият E2 Pro E разполага със система за контрол на сцеплението (TCS). Интелигентната иновация предотвратява подхлъзване по чакълени пътеки или хлъзгави пътища, подобрявайки както стабилността, така и безопасността. Вградените пътепоказатели (мигачи) гарантират, че водачите са видими за другите, насърчавайки по-безопасно градско каране.

Освен това, големите 10-инчови безкамерни гуми, устойчиви на загуби на въздух, предлагат комфорт и стабилност, като същевременно изискват минимална поддръжка.

Интелигентна електрическа тротинетка на твоя страна

E2 Pro E работи с мрежата Apple Find My, което улеснява намирането на тротинетката върху карта с помощта на приложението Find My за iPhone, iPad или Mac.

Не на последно място, електрическата тротинетка е свързана с мобилното приложение Segway-Ninebot 6.0, чрез което водачите могат лесно да проследяват своите карания, да наблюдават живота на батерията, да персонализират своите предпочитания за каране и т.н.

Всички новини
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !