"Върни усмивката": Да Винчи Клиник и МНЛ Клиника в партньорство за подкрепа на социално уязвимите хора в Пазарджик

Александър Александров Последна промяна на 28 декември 2023 в 16:19 1074 0

Да Винчи Клиник
Да Винчи Клиник

В гр. Пазарджик се роди усмивка, която озари много лица. В новооткрития Център за обществено обслужващи дейности стартира проектът "Върни усмивката на бедните", който вече помогна на около 150 социално уязвими хора от региона.

С подкрепата на АДРА България и в партньорство с Община Пазарджик, дентална клиника Да Винчи Клиник заедно с Дентални Клиники МНЛ обединиха усилия, включвайки се заедно в това социално мероприятие. Благодарение на богатия опит в сферата и с висококачествените си стоматологични услуги, техните екипи успяха да достигнат до нуждаещите се, за да предоставят не само медицинска помощ, а и да подобрят качеството им на живот.

Проектът включва цялостно и частично възстановяване със сваляеми протезни конструкции, почистване на зъбен камък и профилактика. Зъботехниците г-н Радослав Качикозов, г-н Ростислав Михайлов, г-жа Ирена Димитрова и г-н Владимир Ивчев от лабораторията на Да Винчи Клиник, се посветиха изцяло на каузата, за да могат пациентите да получат своята нова усмивка.

"Благодарна съм, че имах възможността да участвам в този проект, не само заради почерпения опит, а и защото комуникацията с пациентите накара и мен самата да се усмихвам" - споделя главното действащо лице в проекта, д-р Нора Илиева.

В навечерието на Коледно-новогодишните празници кампанията на Да Винчи Клиник и Дентални Клиники МНЛ успя да покаже, че чрез съвместни усилия и партньорство възможността за здрава усмивка може да бъде достъпна за всеки. Инициативата не само показва, че бизнесът може да има човешко лице, а и че една от ключовите му задачи е именно да допринася за социалното подобрение в обществото.

"Този проект не е само израз на професионализъм, а и на сърдечност. Вярваме, че здравата усмивка е ключ към по-добро самочувствие и социална интеграция. Щастливи сме, че успяхме да подобрим качеството на живот на тези хора" - споделя Емил Калинчев, изп. директор на Да Винчи Клиник, който е сред двигателите на инициативата.

Проектът "Върни усмивката на бедните" се разгърна благодарение на ентусиазма и хуманитарния подход на всички участници, поставяйки началото на една по-комфортна и усмихната глава в живота на мнозина. В края на пилотния проект Да Винчи Клиник и Дентални Клиники МНЛ се надяват да имат възможността да помогнат на още много хора в бъдещи социални инициативи. Очакванията са занапред и други компании да последват позитивния пример и да се включат в кампанията, разширявайки нейния обхват.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !