Тройно увеличение на потребителите отчитат от платформата Cashway.bg

Кешбек компанията е изплатила на своите клиенти над 300 000 лева

Offnews Последна промяна на 03 ноември 2023 в 12:50 835 0

Cashway.bg
Cashway.bg

Водещата кешбек платформа в България Cashway.bg обяви почти трикратен ръст на активните си потребители, които към момента наброяват над 65 000 души. През последната година компанията е изплатила над 300 000 лв. като кешбек към своите клиенти, информират още нейните представители.

По време на шопинг събитията през ноември и декември 2022 г. (Черен петък и Коледно - новогодишни празници) потребителите на кешбек платформата са спестили средно около 50 лв. с нейна помощ, в допълнение към всички отстъпки и намаления, получени от партньорите на Cashway.bg. Най-големият кешбек, спестен от конкретен потребител общо през този период, е 624 лева. За последната година пък всеки активен потребител на платформата е спестил средно по 278 лв. от кешбек. Тези суми на практика са проценти от реалните покупки на потребителите, които те реализират в онлайн пространството и получават обратно благодарение на кешбек платформата. Така на практика успяваш да спестиш допълнителна сума при реализиране на покупка, която така или иначе си планирал да осъществиш.

Топ категориите по време на шопинг сезона през отминалата година са били Мода и Козметика, следвани от Техника, Пътувания и Спорт. Въпреки че пазаруването в категория Мода е на първо място, процентът на отказани и върнати поръчки там е най-голям, съобщават още от платформата. Тази тенденция се очаква да се запази и през 2023, тъй като големите търговци в този сегмент предлагат много лесни и удобни възможности за връщане на продукти. Продължаващата доминация на плащанията чрез наложен платеж също допринася за този висок процент.

Средната стойност на поръчката по време на шопинг събитията през 2022 г. в сегмент Мода е достигнала 151 лв., а при Козметика и Техника - съответно 99 лв. и 207 лева. По време на коледно-новогодишните празници през миналата година потребителите са изхарчили около 40% повече (около 360 лв.) в сравнение с предходната - 2021 г.

“Сред факторите за това е нарастващата инфлация, но и фактът, че потребителите са готови да харчат повече, ако получават по-голяма стойност от покупките си, което означава, че те все повече залагат на концепцията за умното пазаруване. Това със сигурност ще доведе до по-силна конкуренция между онлайн търговците, които ще се стремят да предложат по-голяма стойност и разнообразие на клиентите си.” - обяснява Георги Костадинов, управител и съосновател на Cashway.bg.

Регистрирай се в Cashway сега и печели докато пазаруваш!

Всички новини
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !