Какви са предимствата да подарим на детето си знание за Коледа

За всички, които са решили да подарят знание на децата си за Коледа, международната школа по програмиране е подготвила специален код за кампанията си

OFFNews.bg Последна промяна на 09 декември 2022 в 15:19 1070 0

Знанието на бъдещето

Снимка Logiscool

Знанието на бъдещето

Празничният сезон наближава и за повечето родители търсенето на най-подходящите подаръци за Коледа вече е започнало. Когато става въпрос за деца, една много оригинална идея е да им подарим знание, което ще им остане за цял живот и дори би могло да промени живота им. Особено за онези, които се интересуват от технологии, игри или просто обичат да рисуват. Със своите разнообразни курсове и ателиета международната школа по програмиране за деца и юноши Logiscool предоставя на малчуганите подходяща възможност да научат нещо ново, докато се забавляват. По време на обученията те не само се научават да правят свои собствени видео игри, а и придобиват важни за бъдещето им знания. От такива в сферата на програмирането, през креативните дейности, до различни меки умения. И най-важното е, че всичко това се случва в една приятна и забавна атмосфера.

“Подарявайки на детето си за Коледа обучение в Logiscool, родителите му дават не само знания по програмиране и ориентиране в дигиталният свят. Това помага на децата да се справят по-добре и с преподаваните в училище предметите и им дава знания, които могат да използват навсякъде в професионалния свят. Образованието на Logiscool осигурява игровизирана дългосрочна мотивация, която им помага да бъдат подготвени за нови предизвикателства във всички области на живота” – посочва Николай Цонев, съосновател на Logiscool България.

“Да се научат да програмират и да разбират дигиталната грамотност е една от най-добрите инвестиции, които може да направите в бъдещето на децата си и със сигурност е много смислен подарък” – допълва още той.

За всички, които са решили да подарят знание на децата си за Коледа, международната школа по програмиране е подготвила специален код за кампанията си „Дари Знание” – GIFT2022. Всички, които го използват и се регистрират за курс, ще получат и специален Logiscool подаръчен комплект, който могат да сложат под празничната елха. Ваучерът се предлага във всяка Logiscool школа в България.

Всички новини
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !