Черен петък за начинаещи

Над 2 милиона броя продукта ще бъдат достъпни в eMAG в рамките на Черния петък

OFFNews.bg Последна промяна на 16 ноември 2022 в 22:14 1823 0

Black Friday

Снимка eMAG

Black Friday

Всяка година на пазара излизат огромен брой нови технологични продукти – смартфони, таблети, лаптопи, телевизори, всевъзможни джаджи, битови електроуреди и какво ли още не. Огромният брой премиери прави почти невъзможно да се сдобием с всички дигитални иновации, които бихме искали да имаме. Докато не дойде един ден в годината, когато всички те стават много по-достъпни. Вероятно се досетихте, че става въпрос за

Черния петък.

„В годината има 52 петъка, но eMAG Black Friday е само един” – това е мотото на тазгодишния Черен петък на популярната онлайн платформа, в който тя прави едни от най-търсените технологични продукти достъпни на много по-атрактивни цени. През тази година eMAG Black Friday започва рано сутринта на 18 ноември.

Над 2 милиона броя продукта

ще бъдат достъпни в eMAG в рамките на Черния петък, предлагани от eMAG и от търговци на платформата, на определени от тях цени. Това включва 80 000 смартфона, таблети и мобилни джаджи, 70 000 телевизора, Hi-Fi аудио и фото, 150 000 лаптопа имножество други ИТ продукти. Интересът към този ден по традиция е огромен. Показателно в това отношение е, че през миналата година само за една минута в началото на кампанията са били поръчани 1626 броя продукти. Ето и някои от най-изкушаващите за нас предложения, които можем да открием през тази година.

Монитор Philips

Със своя 23.8 инчов диагонал, IPS технология и поддръжка на Full HD този монитор гарантира страхотно изживяване при гледане на видео съдържание, игра или други мултимедийни услуги. Откроява се с изключително контрастни образи, много живи цветове и широки ъгли на гледане. Подходящ е както за използване в офиса, така и за почти всякаква домашна употреба. Тежи 5,3 кг., дължината му е 540 мм. и отговаря на Class E за енергийна ефективност, което означава, че с него не само можете да се забавлявате, а и да пестите енергия. Предлага се в черен цвят.

В рамките на Black Friday кампанията ще са налични 250 бройки на специална цена.

Smartwatch Garmin Fenix 6 Pro

Това е един от най-авангардните модели умни часовници, достъпни на пазара. Предлага се в черен цвят и със стилен корпус и каишка. Изключително здрав и оптимизиране е за почти всякаква физическа активност. Диаметърът му е 47 мм., поддържа GPS и множество функции за активно спортуване, сред които вградени сензори за сърдечна честота и Pulse Ox, както и Dynamic PacePro™ функция за по-интелигентно бягане върху различни видове терени. Часовникът разполага и с предварително заредени ски карти за повече от 2,000 курорти по целия свят. В добавка той може да се синхронизира с най-популярните стрийминг услуги и поддържа опция за слушане на музика без наличието на телефона.

В рамките на Black Friday кампанията ще са налични 100 бройки на специална цена.

Телевизор Samsung LED 55AU7092

Това е стилен умен телевизор, който предлага висококачествена картина с ярки изображения и богати цветове. Поддържа 4K Ultra HD, както и аудио технологиите Dolby Digital Plus, Q-Symphony и Adaptive Sound. Диагоналът на екрана му е 55" (138 см) и тежи 12,4 кг. без стойката и 12,5 кг. с нея. Операционната му система е Tizen. Поддържа свързване с операционните системи iOS и Android, както и гласовия асистент Bixby на Samsung. Разполага с най-популярните видео приложения, включително YouTube, Netflix, HBO Go и Rakuten TV. Предлага се в черен цвят. Отговаря на Class G за енергийна ефетивност.

В рамките на Black Friday кампанията ще са налични 200 бройки на специална цена.

Спортна видеокамера GoPro Hero9

Камерата е наистина впечатляваща със своя 23.6 MP сензор, поддръжката на 5 K видео и 20 MP снимки. Сред екстрите й са HindSight, стрийминг на живо, режим на уеб камера, Max Lens, Light Mod, както и HyperSmooth 3.0. Дисплеят й е чувствителен на докосване LCD и е със съотношение на страните 16:9. Фокусирането е автоматично. Батерията е с 30% по-дълъг живот. Камерата е устойчива на влага, удари и прах. Разполага с опции за гласов контрол и разпознаване на лица. Поддържа Bluetooth и Wi-Fi свързаност, както и сателитно позициониране.

В рамките на Black Friday кампанията ще са налични 60 бройки на специална цена.

И няколко съвета за всички, които искат да извлекат максимума от този празник на пазаруването:

- Инсталирайте мобилното приложение на eMAG и активирайте известията, за да разберете кога започва Black Friday 2022;

- Запазете предварително любимото си място за доставка, за да можете бързо и удобно да вземете поръчките си. Тази година на Black Friday за клиентите на eMAG освен доставка до избран адрес ще бъдат на разположение над 3000 места за доставка в цялата страна (куриерски офиси, клоновете на Български пощи и автоматизираните денонощни станции easybox), както и шоурумите на компанията в София – в Сердика Център и в Парадайс Център, както и в Пловдив Мол.

- Запазете вашата карта в акаунта си, за да платите поръчките си сигурно и бързо.

- Подгответе предварително списък с любими продукти.

* Важно уточнение: При отваряне на линковете към Black Friday продуктите, изброени в този материал, ще се виждат актуалните им цени за периода преди кампанията. Black Friday офертите ще са видни и актуални, започвайки на 18.11.2022 г. след началото на кампанията до нейния край или до изчерпване на наличните количества.

Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !