Крачка напред в еCommerce тенденциите

Digital4Sofia: Иновации в онлайн търговията и разплащанията преобразява бизнеса

OFFNews Последна промяна на 25 май 2023 в 17:49 313 0

Digital4Sofia

Снимка Digital4Sofia

Digital4Sofia: Иновации в онлайн търговията и разплащанията преобразява бизнеса

В епохата на дигитална трансформация, онлайн търговията и разплащанията претърпяват драстично развитие, който променя начина, по който бизнесът функционира, а потребителите пазаруват, продават и се разплащат в дигиталното пространство. Предстои едно от най-големите събития за е-Commerce сектора в страната - Digital4Sofia: "Иновации в онлайн търговията и разплащания", което ще представи бъдещето на бранша и тенденциите в платежните системи.

Третото издание на конференцията, ще бъде открито на 13 юни в Interpred WTC малко преди 10:00 часа от Генчо Керезов, заместник-кмет "Дигитализация, иновации и икономическо развитие'' на Община София и Любомир Атанасов, управляващ партньор на Internet Media Group. Програмата на събитието ще представи водещи експерти, предприемачи и иноватори, които ще превърнат конференцията в платформа за споделяне на знания, най-добри практики и иновативни решения в сектора. Водещи компании, успешни предприемачи и експерти в областта ще представят своите идеи и стратегии и ще отговорят на въпросите как да изградим лоялност в клиентите си към нашият бранд и продукт, как да продаваме повече чрез нови канали и иновативни решения и как бумът и експоненциално развитие на електронната търговия през последните години променят сектора на финтех иновациите. Участниците на Digital4Sofia ще имат възможността да чуят вдъхновяващи презентации, да се включат във вълнуващи панелни дискусии и да се запознаят с най-големите компании за дигитални иновации на изложителната площ на събитието.

Digital4Sofia се осъществява в партньорство със Столична община и „Иновативна София“, Българска стопанска камара, Българска екомерс асоциация, Българска асоциация по информационни технологии, SoftUni Digital, IAb Bulgaria и други. Конференцията ще пренесе бъдещето на онлайн търговията в настоящето. Не пропускайте възможността да се включите в това полезно събитие, което ще ви представи перспективи и възможности, с които да диктувате бъдещето на вашата компания в онлайн средата. Запазете своето място тук.

Непосредствено след закриването на конференцията Digital4Sofia: Иновации в онлайн търговията и разплащания ще се проведе националния квалификационен кръг на световния конкурс Startup World Cup 2023. Повече от 40 стартъпа ще премерят сили в третото издание на най-голямата стартъп надпревата в страната ни за възможността да представят България на финала в Сан Франциско, САЩ, където излъченият победител ще спечели голямата награда от 1 милион долара. Националният първенец ще бъде излъчен по време на тържествена церемония на 13 юни от експертното жури, състоящо се от водещи представители на българската стартъп екосистема и фондове за рисково инвестиране.

Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !