Steam стартира продажбите на втори комплект инди игри в поддръжка на Украйна

Offnews Последна промяна на 23 март 2022 в 09:45 620 0

bufer-obmpppena-1

Интернет магазинът Steam стартира втората разпродажба на комплекта игри UKRAINIAN INDIE GAMES BUNDLE #2. Всички получени парични средства от тази разпродажба ще бъдат дадени за подпомагане на украинските въоръжени сили и на самите украинци.

Комплектът се продава с отстъпка от 55% - вместо 1226 украински гривни (около 42 щ. долара) е достатъчно да се платят само 551 гривни (приблизително 19 щ. долара).

В комплекта са включени 11 игри от украински разработчици, като цените на различните заглавия варират от 21 до 229 украински гривни.

В средата на месеца започнаха продажбите на комплекта игри UKRAINIAN INDIE GAMES BUNDLE, в който бяха включени 10 игри от десет различни украински разработчици. Комплектът се продаваше, а и сега се продава с отстъпка от 50% и крайна цена 446 украински гривни. Цената на всички заглавия поотделно са по 901 гривни.

Абсолютно всички получени парични средства от продажбите на двата комплекта в Steam отиват за въоръжените сили на Украйна, както и за роднините и близките на техните разработчици.

В комплекта има екшън игри, приключенски заглавия, надпревари, симулатори, стратегии и ролеви игри. Част от тях са с ранен достъп.

Подобна акция имаше и в itch.io, където също се събираха финансови средства в помощ на Украйна във вид на продажбата на 991 игри. Минималната цена на този комплект игри бе 10 щ. долара, но всички желаещи можеха да дарят повече.

Виж още за:
Всички новини
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !