Star Trek: Resurgence идва през 2022 г.

Offnews Последна промяна на 10 декември 2021 в 12:41 599 0

Екранна снимка 2021-12-10 124139

След Star Trek: Discovery, Picard, and The Lower Decks, вселената на Star Trek се разширява и с нова игра. Студиото Dramatic Labs, което включва разработчици от бившата Telltale Games, обяви по време на The Game Awards, че работи върху Star Trek: Resurgence.

Става дума за сюжетно ориентирана игра, която напомня на The Wolf Among Us и The Walking Dead от Telltale. От наличната информация става ясно, че Star Trek: Resurgence е интерактивна наративна игра с оригинален сюжет.

Историята се развива малко след събитията от Star Trek: The Next Generation. Играчите ще могат да управляват два персонажа на борда на U.S.S. RESOLUTE в опит да разплетат мистерия и да осуетят галактическа война.

https://youtu.be/XNer-6JEJk0

В публикувания трейлър виждаме и Спок, а от Dramatic Labs потвърждават, че и други познати и нови герои ще се включат в действието. Dramatic Labs беше основана от Кевин Брънър, съосновател на Telltale Games.

Компанията включва 20 от предходните служители на фалиралото студио. Както и в други игри на Telltale, Star Trek: Resurgence включва избори, които ще влияят върху развитието.

Star Trek: Resurgence ще е налична през пролетта на 2022 г. за Xbox, PlayStation и през Epic Games Store ексклузивно за PC.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !