Nintendo показа как изглежда новият увеселителен парк с добавена реалност (Видео)

Offnews Последна промяна на 21 декември 2020 в 16:02 4452 0

dims (2)

Nintendo предостави уникална възможност на любителите на видео игри да разгледат новия увеселителен парк с добавена реалност, наречен Super Nintendo World. Обиколката на парка, посветен на играта Super Mario, се осъществи с помощта на видео стрийм.

Онлайн излъчването показа комплекса на зрителите, без да е нужно те да пътуват до Япония или да чакат той да отвори през пролетта. Обиколката води създателят на парка Марио Шигеру Миямото, който дори въвлече зрителите в „жива видео игра в естествен размер“.

Както Tech.offnews.bg вече информира, комплексът ще отвори врати в гр. Осака, Япония на 4 февруари и ще се развива в партньорство между Nintendo и Universal. Централно място в него ще заема тематично Mario Kart влакче на ужасите, което обаче вместо със скелети и чудовища ще сблъска посетителите с персонажи от играта.

Любопитно е, че ще има и начин пътниците да се състезават помежду си, докато се возят. Освен това те ще могат да събират и виртуални монети, използвайки конзолa Switch.

Ѕuреr Nіntеndо Wоrld щe включва още пpocтopни мecтa, интepaĸтивни зoни, мaгaзини и pecтopaнти - вcичĸи c yчacтиeтo нa нaй-пoпyляpнитe гepoи и игpи нa Nіntеndо. Проектът е част от усилията на компанията за игри да разшири своите франчайзи извън конзолните игри.

През следващите няколко години Nintendo планира да отвори подобни обекти и в други страни. В САЩ ще отворят врати два увеселителни парка.

Всички новини
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !