Netflix Gaming стартира на iPhone и iPad

Offnews Последна промяна на 10 ноември 2021 в 16:03 601 0

netflix gaming

Седмица след като пусна игрите си за всички абонати на Android, стрийминг платформата Netflix се появи и на iPhone и iPad. Потребителите вече могат да изтеглят Netflix Gaming от App Store.

В магазина за приложения ще се появи специален ред Netflix, от който те могат да се стартират. Самите игри ще могат да се стартират и от приложението на Netflix. За да могат да играят обаче, потребителите ще трябва да са влезли в акаунта си в стрийминг платформата.

Първоначално в секцията за игри са включени пет заглавия, които са същите като тези за Android. Има две заглавия от вселената на Stranger Things: Stranger Things 1984 и Stranger Things 3, които Netflix започна да тества като част от абонаментите в Полша през август. Другите три заглавия са ежедневни игри от по-общ характер: Shooting Hoops, Teeter Up и Card Blast.

Очаква се скоро в библиотеката да се появи и друго заглавие. Това е играта Hextech Mayhem: A League of Legends Story, която ще пристигне на Nintendo Switch и PC по-късно този месец. Тя е и първата игра, обявена за Netflix, след по-широкото пускане на игри за Android.

Виж още за:
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !