Хидео Коджима се захваща и с филми

Offnews Последна промяна на 23 ноември 2021 в 11:51 310 0

Screenshot 2021-11-23 115047

Феновете на Хидео Коджима отдавна си задават реторичния въпрос защо той не прави филми. Това разбира се става обичайно след пускането на нова негова игра, след Metal Gear Solid.

Преди време той намекна, че студиото му може да навлезе и при филмите, а сега новината е факт. От GamesIndustry.Biz научаваме за създаването на подразделение на Kojima Productions за музика, телевизионни продукции и филми.

То ще работи в Лос Анджелис и ще бъде ръководено от Райли Ръсел, който беше част от Sony Interactive. Подразделението ще е натоварено със задачата да си сътрудничи с творци и професионалисти от филмовите, музикални и гейминг среди.

Екипът има за цел да разшири обхвата и познаваемостта на разработките на Kojima Productions. Не е изненадващо, че Kojima Productions разширява обхвата си отвъд игрите.

Коджима е познат с филмовия си подход при създаването на игри. Ако го следите в Twitter знаете, че често споделя любими албуми и филми.

Сега предстои да научи как студиото планира да осъществи разширението. От реформирането си през 2015 г., Kojima Productions има само една игра, освен ако не броим скорошната Director's Cut версия на Death Stranding.

Всички новини
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !