Геймплей трейлър показва Dune: Spice Wars

Offnews Последна промяна на 16 февруари 2022 в 14:45 674 0

ss_554e3e36a318644429122f221314b61290e4cfd4.1920x1080

По време на миналогодишните гейм награди (Game Awards) получихме възможност да видим за първи път Dune: Spice Wars. Сега разработчиците на играта Shiro Games дават малко по-детайлен поглед върху предстоящото заглавие.

В геймплей трейлъра, който студиото сподели вчера се вижда какво може да очакваме при игра на Spice Wars. За разлика от повечето 4X игри, включително Civilization VI и Humankind, Spice Wars е отчасти и стратегия в реално време.

Това означава, че няма да разполагате със стотици ходове, в които можете да преосмисляте многократно стратегията си. Това ще направи вземането на решения за това къде да изпратите армиите си и как да водите преговори с още по-голямо въздействие.

https://youtu.be/9lFx4wfc8Tc

разбира се всеки път когато местите войски или сте в битка из пустините на Аракис, ще трябва да внимавате и за пясъчните червеи. Съдейки по трейлъра ще имате достъп и до агенти, които могат да бъдат изпращани до организации като Spacing Guild, CHOAM и дори Landsraad.

Когато се появи в Steam Early Access, по-късно през годината, Spice Wars ще включва четири фракции, с които ще можете да играете. Сред тях разбора се са House Atredies и House Harkonnen.

Първата игра по Dune дебютира преди две десетилетия. Предстои да видим колко успешно ще е новото заглавие.

Виж още за:
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !