Apex Legends дебютира скоро на Android и iOS

Offnews Последна промяна на 20 април 2021 в 11:25 5803 0

apex-mobile-art-featured-image.jpg.adapt.1456w

На мобилната сцена се задава нов battle royale шуутър и това е Apex Legends Mobile. Respawn и EA анонсираха подходящата за смартфони версия на популярната игра, която ще е налична за Android и iOS.

Разработчиците не споделят данни за това с какво мобилната версия ще се различава от вариантите за конзоли и компютри. Все пак става ясно, че ще се разчита на специално разработени тъч контроли и оптимизации за по-малки екрани.

Заявките са, че играта ще остане вярна на оригинала. Ще бъде запазена механиката за безплатен достъп и без платени добавки, които да дават преимущество срещу останалите геймъри. Ще са налични уникални Battle Pass с козметични промени и отключващо се съдържание.

Няма да има възможност за игра с геймъри от други платформи, тъй като тази версия е специално разработена за мобилни устройства. Respawn са разработили мобилния вариант в сътрудничество с други партньори.

Това означава, че проектът не е изцяло възложен на подизпълнители. Очаква се бета версията да е налична към края на месеца с достъп за няколко хиляди потребители в Индия и Филипините.

По-късно през годината достъпът ще бъде разширен до повече потребители и за iOS. Apex Legends въведе някои значителни новости в battle royale игрите и към началото на месеца отчита 100 милиона активни играчи.

Всички новини
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !