Sony представя новата аудио серия Ult Power Sound

Offnews Последна промяна на 14 април 2024 в 20:00 933 0

ULT_Launch_Press_Lifestyle_4

Снимка Sony

Sony представя новата аудио серия Ult Power Sound

Sony обяви лансирането на ULT POWER SOUND – новата серия безжични високоговорители и слушалки ще ви пренесат директно на първите редове на концерта. Специално разработени за любителите на музиката, те възпроизвеждат мощен, дълбок звук, способен да развълнува всяко сърце.

Новата серия се състои от високоговорителите ULT TOWER 10, ULT FIELD 7, ULT FIELD 1 и безжичните слушалки ULT WEAR.

Всички модели включват ULT бутон, чрез който се активира още по-мощен звук. Функцията подсилва и обогатява музиката, благодарение на един от двата допълнителни звукови режима Deep Bass и Аttack bass.

ULT TOWER 10 – кULTово звучене

Превърнете дома си в истински парти клуб с мощен бас, 360° Party Sound,360° Party Light и караоке, благодарение на включения безжичен микрофон. Можете дори да свържете високоговорителя към своя телевизор, за да обогатите звука на всичко, което обичате да гледате.

Основни характеристики на ULT TOWER 10:

ULT POWER SOUND – Чрез ULT бутона избирате от два различни режима на звук, подчертаващ баса. С режим Deep Bass засилвате дълбокия бас за нискочестотен звук, а Attack Bass осигурява още по-ударно звучене, което ви вдъхновява да танцувате до зори.
Sound Field Optimization– Тази функция отчита заобикалящия шум и автоматично променя звуковите настройки, така че музиката да се чува ясно във всяка обстановка.
360°Party Sound и 360° Party Light – 360° мощен парти звук, който достига до всеки ъгъл на стаята. С яркото си пулсиращо осветление ULT TOWER 10 оживява цялата атмосфера и дори се синхронизира с музиката, за да пресъздаде усещане за музикален фестивал.
Караоке, Китара и TV Sound Booster – включеният безжичен микрофон ви позволява да пеете любимите си парчета, като имате пълен контрол върху звука с Echo и Key бутоните в горната част на панела. Можете да включите още един микрофон за дует или китара, а ULT TOWER 10 да служи като усилвател. Функцията TV Sound Booster може да обогати и звука от телевизора ви.
Party Connect– Свързване с до 100 съвместими високоговорителя, за да синхронизирате музиката и осветлението чрез Party Connect, така че да достигнете до всяко кътче с мощен звук и да създадете най-добрата парти атмосфера.

ULT FIELD 7 – Партито е навсякъде

Раздвижете деня си с ударен бас и впечатляващо осветление, където и да сте. ULT FIELD 7 ви дава възможност да си направите парти навсякъде, благодарение на устойчивата на вода и прах конструкция и дългия живот на батерията. Можете дори да свържете към микрофон за караоке в движение.

Основни характеристики на ULT FIELD 7:

ULT POWER SOUND – изберете Deep Bassза по-дълбок бас в по-ниските честоти или изберете Attack Bass за ударно звучене.
Sound Field Optimization– Отчита заобикалящия шум и автоматично променя звуковите настройки, така че да осигури оптимално музикално изживяване, независимо от мястото.
Забавлявайте се по-дълго – с до 30-часовия живот на батерията, а чрез опцията за бързо зареждане само за 10 минути получавате 3 часа в режим възпроизвеждане. Клас на защита срещу вода и прах IP67, за парти навън без притеснения, дори и на плажа.
Вземете го навсякъде със себе си –ULT FIELD 7 е леснопреносим с удобните си дръжки и може да се носи и слуша и хоризонтално, и вертикално.
Вход за караоке, китара и осветление – моделът позволява да свържете микрофон за караоке и включва и бутони Echo и Key върху задния панел. Имате възможност да използвате ULT FIELD 7и като усилвател за китара, a светлинните ефекти създават приятна атмосфера.
Party Connect – Свързване с до 100 съвместими високоговорителя за синхронизирана музика и осветление.


ULT FIELD 1 – Забележителен звук. Малък размер

С ULT FIELD 1 любимите ви парчета са навсякъде с вас, благодарение на подобрения бас, вграден в компактен размер. Освен това ULT FIELD 1 е защитен от вода, прах, дори от удари, а с мултифункционалната дръжка и дългия живот на батерията знаете, че имате верен парти спътник, където и да сте.

Основни характеристики на ULT FIELD 1:

ULT POWER SOUND – Функцията позволява още по-силен бас.
Навсякъде, където и да сте – Създаден с до 12 часа живот на батерията, ULT FIELD 1 ви позволява да се наслаждавате на музика по-дълго, където и когато пожелаете. В допълнение към многофункционалната каишка, дизайнът е с клас на защита от вода и прах IP67 , защита от удар и устойчивост на солена вода, което ви позволява високоговорителят да е с вас както на закрито, така и на открито.
Цветове, които подхождат на вашия стил – можете да избирате между Black, Off-White, Forest Grey и Orange, така че да пасва изцяло на вашата индивидуалност.
Разположение по избор – дизайнът на ULT FIELD 1 позволява безкомпромисно качество на работа дори когато е поставен на ръба си или настрани, така че да се вмести максимално добре и в ограничено пространството.
Практичност – лесен за употреба и свързване с вграден микрофон за ясни hands-free разговори с технологията Echo Cancelling.


ULT WEAR – Мощен звук. По ваш избор.

С изключителен бас и подобрено шумопотискане, новите слушалки ULT WEAR ви позволяват да носите усещането от любимия фестивал или клуб, където и да сте.

Основни характеристики на ULT WEAR:

ULT POWER SOUND – ULT бутона позволява мощен звук. ULT1 доставя дълбок, нискочестотен бас, а ULT2 предоставя ударен бас.
Създадени с мощно ДНК – те използват интегрирания процесор Integrated Processor V1 на Sony – същият от серията слушалки SONY1000X, отличена с множество награди. Създаденият за серията ULT POWER SOUND говорител произвежда безкомпромисна енергия, силен резониращ бас и кристално ясен звук.
Шумопотискане– С технологията Dual Noise Sensor и процесора Integrated Processor V1, ULT WEAR достига нови нива на шумопотискане. Можете истински да изолирате света и да се насладите на парти за един – само вие и вашата музика.
Удобен дизайн – Слушалките са комфортни, с меки възглавнички и повече пространство около ушите, но без това да е за сметка на висококачествения звук. ULT WEAR са със сгъваем се дизайн и се предлагат с калъф за пренос и съхранение.
Ежедневна употреба – слушалките са еталон за функционалност, дизайн и безкомпромисни характеристики. Вграденият сензор автоматично поставя музиката на пауза, ако ги свалите, и я пуска отново, когато ги сложите. Bluetooth се свързва с две устройства едновременно.

С мисъл за устойчиво развитие

Серията ULT Power Sound е разработена не само с идеята за мощен звук, но и с мисъл за околната среда. В продуктите е използвана рециклирана пластмаса. Този подход отразява ангажираността на Sony към ограничаването на негативното въздействие върху околната среда на продуктите и практиките на компанията.

Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !