Соларният панел Sandberg Solar Charger 60W - компактен източник на енергия винаги, когато ви трябва (Ревю)

Мария Иванова Последна промяна на 08 декември 2023 в 12:39 3469 0

Sandberg Solar Charger
Sandberg Solar Charger

Sandberg Solar Charger 60W представлява много интересен продукт - своеобразно липсащо звено между портативните соларни зарядни за мобилен телефон и сериозен фотоволтаичен панел. Това е едно устройство, което е в съответствие с тенденциите за търсене на повече устойчивост и екологичен подход в живота ни. То може да осигури енергия за голям брой смартфони, таблети, преносими батерии, лаптопи и други. При това - понякога напълно безплатно, използвайки слънчевата светлина.

Този компактен соларен панел използва възобновяема енергия от слънцето, освен, че може да разчита и на традиционни енергийни източници. Това не само го прави много по-екологичен, а и подходящ за хора, които пътуват или прекарват дълго време на открито, където достъпът до традиционни източници на енергия може да е ограничен.

Освен това, Sandberg Solar Charger 60W е икономически изгоден, тъй като след първоначалната инвестиция за закупуване на продукта, потребителите могат да зареждат своите устройства безплатно, използвайки енергията от слънцето. В редакцията се сдобихме с една бройка от соларния панел и в следващите редове ще ви представим подробности за неговите възможности и начин на работа.

Външен вид и дизайн

Още при отварянето на кутията, прави впечатление колко компактен всъщност е Sandberg Solar Charger 60W. Той се отличава с малките си размери. Съставен е от четири свързани монокристални соларни панела, предлагащи обща мощност до 60W. Това прави модела идеален за всеки, който търси ефективен мобилен източник на енергия. Сгъваемият дизайн на устройството позволява лесното му транспортиране и съхранение, като в същото време то предлага голяма мощност при нужда.

Тегло и размери

Когато е разгънат, размерите на панела са 119.1 x 35.4 x 0.3 см., което го прави достатъчно голям, за да абсорбира значително количество слънчева светлина. Същевременно в сгънато състояние размерите му са 29.9 x 36.7 x 4 см., което го прави компактен и лесен за пренасяне. Теглото на Sandberg Solar Charger 60W е 2.2 кг. - доста малко за размерите и мощността му.

Универсалност

Контролната кутия на панела е оборудвана с три бързи порта - USB-A с поддръжка QC 3.0, USB-C и DC 5521. Те предлагат голям избор от възможности за свързване и оптимална скорост на зареждане за различни устройства като смартфони, таблети, външни батерии и др.

Зареждане на лаптоп

Sandberg Solar Charger 60W поддържа функцията зареждане на лаптоп, което го прави незаменим помощник за всеки турист, който използва преносим компютър за работа или обучение по време на пътуване. Независимо дали сте на път или на къмпинг, с негова помощ можете да продължите да работите или учите, дори когато нямате достъп до традиционен източник на енергия.

Високата ефективност

на преносимия соларен панел на Sandberg се дължи на оборудването му с монокристални соларни клетки с пренос от 22 процента. Това означава, че устройството може да преобразува 22% от слънчевата светлина, която попада върху него, в електрическа енергия.

Устойчивост

Панелът може да работи при температури от -40℃ до + 65℃, което го прави устойчив на различни климатични условия. Това означава, че можете да го използвате навсякъде, независимо дали се намирате на студено или топло място.

Какво има в кутията

Освен самият соларен панел, производителят е добавил в комплекта карабинери, които могат да се използват за прикрепването му към раница или друга повърхност. Това е особено удобно, ако сте на път или на къмпинг и искате да използвате слънчева светлина за зареждане на вашите устройства. В кутията ще откриете и кратко ръководство с информация за различните функции на продукта и съвети за неговото използване.

В заключение

Sandberg Solar Charger 60W е иновативен продукт, който предлага удобство, мобилност и висока производителност, като в същото време допринася за опазването на околната среда. Той е мощен, универсален и устойчив соларен панел, който е идеален за зареждане на всякакви потребителски устройства със зелена енергия.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !