Запознайте се с LEVI – левитиращия грамофон на Harman Kardon

Offnews Последна промяна на 22 януари 2021 в 06:55 6484 0

harman-kardon-levi

Най-новото допълнение при интелигентните джаджи е Harman Kardon LEVI – левитиращ грамофон, който изглежда като задвижван от магия. Всъщност обаче невероятно е не само да го гледате в действие, а и вашето изживяване при слушане на музика.

Harman Kardon LEVI предлага модерен поглед и оригинален начин да се наслаждавате на музиката. Устройството може да се похвали с хипнотичен дизайн, а движението му е подпомогнато от електромагнитно задвижване и намотки, които буквално карат интелигентния грамофон да левитира.

Впечатляващите бели, оранжеви и черни цветове ще ви очароват, а движението му е като танц – плавно издигане и грациозно спускане. LEVI предлага четири режима на слушане – soothing, refreshing, sweet и bittersweet, за да можете да изберете най-подходящия за всеки музикален жанр.

Както вече отбелязахме, LEVI е не само магия за очите, но и подобрява изживяването ви при слушане на музика, изпълнявайки я чисто, дори и в движение, за да ви потопи в насладата. Можете да регулирате скоростта на възпроизвеждане от 12 до 17 оборота в минута, чрез циферблата. Този диапазон е идеален за бавни изпълнения, създавайки прекрасна атмосфера в дома ви.

В момента няма точно определена дата за пускане и цена за Harman Kardon LEVI, но магическият грамофон със сигурност ще е сред вещите, които искате да притежавате в бъдеще.

Виж още за:
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !