Xiaomi представи любопитен вентилатор, който може да се носи на врата

Offnews Последна промяна на 13 май 2021 в 18:33 5210 0

Лятото вече е близо, като в някои региони температурата устойчиво е над 20 градуса по Целзий. Това означава, че новият продукт на Xiaomi, който бе представен от отдела ZMI на китайската компания, може да се окаже доста полезен. Това е вентилаторът ZMI Hanging Neck Folding Fan, който може да се носи на шията и струва едва 15 щ. долара. Продажбите на това интересно устройство стартират на 15 май тази година.

Въпреки че новият вентилатор е предназначен за носене предимно на врата, той спокойно може да бъде поставен на масата и да бъде наклонен под наклон от 0 до 120 градуса. Що се отнася до времето на автономна работа, то е с продължителност от 4 до 13 часа в зависимост от скоростта на въртене на перката. Предлагат се модели с бял, розов и зелен цвят на корпуса, налична е RGB подсветка.

Устройството е оборудвано с тих безчетков мотор със 7 лопатки. Xiaomi специално подчертава, че новият вентилатор лесно се разглобява за почистване. Зареждането на устройството става чрез USB Type-C порта, поставен отдолу. Съответният кабел е включен в комплекта.

Всички новини
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !