Xiaomi показа и нов умен часовник с WearOS – Xiaomi Watch 2 Pro

Юлиян Арнаудов Последна промяна на 26 септември 2023 в 21:16 345 0

Xiaomi Watch 2 Pro

Снимка Xiaomi

Xiaomi Watch 2 Pro

Xiaomi представи днес най-новата си гама умни устройства – смартчасовникът Xiaomi Watch 2 Pro и фитнес гривната Xiaomi Smart Band 8. Те бяха показани заедно с есенната серия смартфони на компанията – Xiaomi 13T.

Xiaomi Watch 2 Pro е първият умен часовник базиран на операционната система Wear OS на Google. Той съчетава светкавична производителност с дълъг живот на батерията, подобрен дисплей и дизайн, който отговаря на нуждите за здравословен начин на живот и фитнес.

Една от отличаващите характеристики на Xiaomi Watch 2 Pro е неговата интеграция с пакета от популярни приложения на Google, включително Google Wallet, Google Maps и Google Assistant, сред широк набор от възможности за проследяване на здравето и фитнес активностите.

Xiaomi Watch 2 Pro разполага с чипсет Snapdragon W5 + Gen 1, което гарантира, че часовникът ще е бърз и с добра енергийна ефективност. Фитнес ентусиастите ще оценят прецизността, осигурена от dual-band GNSS, който гарантира точно проследяване на фитнес и други тренировки. С над 150 спортни режима, Xiaomi Watch 2 Pro предоставя изчерпателен анализ на тренировките и статистически данни за ефективността им. В допълнение, той предоставя информация за качеството на съня, като помага на потребителите да разберат етапите си на сън и да вземат информирани решения за подобряване на тяхното благосъстояние.

Устройството има издръжлив корпус от неръждаема стомана, предлага се с луксозна кожена или здрава каишка от специална гумена такава. Неговият 1.43-инчов AMOLED дисплей с висока разделителна способност разполага с въртяща се рамка и бутон за бърз достъп. Софтуерът включва избор между повече от 20 предварително инсталирани циферблата. За допълнителна персонализация се предлага гама от сменящи се каишки в модерни цветове.

Xiaomi Smart Band 8 е последната версия от популярната серия фитнес гривни на компанията. Устройството разполага с над 150 спортни режима, предоставяйки на потребителите богат избор от фитнес дейности, от които да избират.

В допълнение, той предлага статистика и проследяване на състоянието в реално време, което дава на потребителите точни данни за тренировките. Гривната включва и целодневно наблюдение на кръвната сатурация, сърдечен ритъм, проследяване на съня, и дори запис и прогнозиране на женския менструален цикъл. Неговата подобрена батерия от 190mAh осигурява до 16 дни типична употреба с едно зареждане.

Полезна функция е рейтингът на водоустойчивост за 5 атмосфери. Неговият обновен външен вид включва 1.62-инчов AMOLED дисплей с висока разделителна способност.

Xiaomi Smart Band 8 се предлага с над 200 предварително зададени циферблата, включително опции с тема за игри, което позволява на потребителите да персонализират устройството си според настроението и стила си.

Xiaomi Smart Band 8 ще се предлага на цена от 99 лeвa и вече може да се намери в партньорската мрежа. Xiaomi Watch 2 Pro в Bluetooth версия ще се предлага на цена от 529 лeвa и ще в продажба в края на месец октомври.

Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !