Urbanista представи първите по рода си слушалки със слънчево зареждане

Offnews Последна промяна на 15 април 2021 в 11:01 5866 0

Urbanista

Шведската техлогогична компания Urbanista представи първите по рода си безжични слушалки с активно шумопотискане и слънчево зареждане. Те могат да се захранват и от осветлението у дома, така че на теория не се налага да се включват в електрическата мрежа.

Освен, че могат да преобразуват всички форми на светлина (на открито и на закрито) в енергия, слушалките Urbanista Los Angeles включват активно шумопотискане, което може да осигури на геймърите дълги часове за игра.

Според Urbanista един час, прекаран навън в слънчев ден, генерира три часа време за игра. Ако е облачно, за всеки час, прекаран на открито, геймърите получават два часа време за игра. Оставянето на слушалките в близост до добре осветен прозорец за един час може да добави още час за любимия гейминг.

Освен всичко изброено, новите слушалки на Urbanista разполагат с 750 mAh батерия, която може да издържа в продължение на 50 часа. В добавка - те имат вграден микрофон, Bluetooth 5.0, избор на Siri или Google Assistant, както и много други впечатляващи функции.

Всички новини
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !