Умни домове, енергийна ефективност и устойчивост във фокуса на тазгодишния Черен петък

Offnews Последна промяна на 15 ноември 2023 в 20:13 452 0

Black Friday
Black Friday

Черният петък (Black Friday) е попкултурно явление, зародило се в САЩ преди повече от половин век. През годините обаче то е претърпяло значими промени и днес няма нищо общо със своите първи издания през петдесетте години на миналия век. Онлайн търговията отдавна е станала водещ канал за продажби през този ден, а иновациите, продуктите за енергийна ефективност и стремежът към устойчивост вече играят ключова роля при търсенето на оферти. За потребителите днес не е достатъчно да открият страхотни оферти, а и да пазаруват по-умно и устойчиво.

„През тази година отчитаме ръст в търсенето на продукти за интелигентни домове, както и такива за енергийна ефективност, които не само се грижат за природата и ограничават въглеродния ни отпечатък, а спестяват и разходи“ - посочва Рашко Костов, изпълнителен директор в компанията за технологични продукти Jar Computers. Затова и по време на тазгодишния Черен петък тя предлага множество интересни оферти за такъв тип артикули, които ще бъдат достъпни на много атрактивни цени през целия период до Black Friday.

Умна саксия за цветя, билки и салати

Интересно смарт предложение, което тепърва ще набира популярност, е умната саксия Click and Grow Smart Garden 9 Pro - управлявана от приложение иновативна саморастяща градина. Тя е подходяща за всеки дом и в нея могат да се отглеждат 100% органични билки, плодове, салати и цветя, без ГМО и пестициди. Осветлението се контролира както чрез сензорно управление, така и чрез приложението Click & Grow. Разполага с девет слота за семена и капацитет на резервоара от четири литра.

Умен конвектор оптимизира изразходването на електроенергия

Сред предложенията, от които клиентите на Jar Computers могат да се възползват е конвектор Xiaomi Mi Smart Space Heater S. Той е с минимaлиcтичeн дизaйн и ce впиcвa идеално във вceĸи интepиop. Разполага с гъвĸaв peгyлaтop нa тeмпepaтypaтa - в шест paзлични нивa и тaймep. Благодарение на пpилoжeниeто Мі Ноmе потребителите плaниpaт ĸoгa нaгpeвaтeлят дa paбoти, пoлyчaвaт извecтия зa вcяĸaĸви пpoмeни и редица полезни фyнĸции. Потребителите, ĸoитo изпoлзвaт Gооglе Аѕѕіѕtаnt или Аlеха, могат да управляват уреда и с глacoв ĸoнтpoл.

Прахосмукачка робот, която се ориентира по-добре в дома, дори и на тъмно

В помощ на технологичните домакини Jar Computers предлага прахосмукачката робот Xiaomi Robot Vacuum X10+. Моделът се отличава с усъвършенствана система за ефективно почистване на петна, подобрена система за ориентация при препятствия и слабо осветени пространства. Приложението Xiaomi Home позволява пълното програмиране и управление на устройството през мобилен телефон и предлага всички модерни елементи в сферата – чертане на виртуални стени, забранени зони, както и планиране на почистването като маршрут и време спрямо нуждите на потребителя. Роботът е с всмукателна мощност 4000 Pascal, размер на резервоара за прах 400 мл. и размер на резервоара за вода 200 мл.

Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !