Този умен звънец разполага с ... радар

Offnews Последна промяна на 26 февруари 2021 в 11:18 6606 0

Ring Video Doorbell Pro 2 е умен звънец от ново поколение, който разполага с радар и може да покаже пътя на посетителите до дома. Сред новите функции на устройството са: 3D Motion Detection и Bird’s Eye View.

Радарният сензор на звънеца е с обхват до 30 фута и може да идентифицира минувачите, които приближават входната врата. Той дори може да проследява движенията им в рамките на своя обхват.

Звънецът притежава и камера с обектив тип рибешко око, който й осигурява 150-градусово зрително поле в двете посоки. За сравнение - по-старите поколения  умни звънци имат 90-градусово вертикално зрително поле.

В добавка - новото устройство на Ring осигурява по-ясен звук при разговор с посетителите. Радарният му сензор пък е проектиран така, че да намали фалшивите сигнали за движение, в следствие на прелитането на птици или преминаването на камиони в близост до сградата. В случай, че алармата все пак бъде задействана, камерата започва да записва автоматично какво се случва пред нея.

С помощта на умния асистент Alexa, Ring Video Doorbell Pro 2 може да отговори на позвъняване, вместо своя собственик и да каже на куриера да остави пратката пред входа, например. Функцията Bird’s Eye View пък проследява движението на гостите и може да покаже, ако те са се отклонили от пътеката, за да разгледат имота на домакините си.

Вижте повече във видеото:

Всички новини
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !