TicWatch GTH Pro проследява артериалното налягане

Offnews Последна промяна на 02 март 2022 в 06:42 364 0

LI Mobvoi TicWatch GTH Pro

Mobivoi обяяви новия си смарт часовник TicWatch GTH Pro, който предлага възможност за проследяване на артериалното налягане. Компанията си партнира с ATCOR, а новият инструмент за измерване е резултат от съвместната работа на двете компании в продължение на две години.

Новият TicWatch GTH Pro е с размери 43.2 х 35.2 х 10.5 мм и има метално шаси. Дисплеят му е 1.55 инчов с резолюция 360 х 320 пиксела.

Той поддържа Bluetooth 5.1, а батерията му е с капацитет 260 mAh и компанията посочва, че може да издържи между 7 и 10 дни с едно зареждане, за което са нужни 2 часа. Часовникът има сертификат за 5АТМ, което означава, че можете да го носите, докато плувате.

TicWatch GTH Pro има страничен PPG сензор, акселерометър, PPG сензор за измерване на пулса, нивата на SpO2 и сензор за измерване температурата на кожата. Каишките му са сменяеми с ширина 20 мм.

Всъщност това е едно от малкото устройства, които могат да измерват артериалните вълни и да виждат силата на пулса, докато кръвта тече през тялото. Часовникът има и сензор за сърдечен ритъм и възможност за проследяване на SpO2.

Той е съвместим както с устройства с iOS, така и с Android и може да проследява повече от 14 дейности, заедно със съня. Цената му е 99.99 долара и ще се предлага в цвят Meteorite Black.

Виж още за:
Всички новини
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !